Sortejats els 5 exemplars de ‘La noia del tren’. Consulta la llista de guanyadors

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial La Campana ha  sortejat 5 exemplars de la novel·la ‘La noia de tren’ de Paula Hawkins.

la noia del trenPer poder participar en el sorteig calia respondre continuar la frase:  Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘la noia del tren’ perquè…..

Entre totes les respostes rebudes s’han sortejat les cinc novel·les i  els guanyadors són:

Ferran Blanch, Núria Salvans, Anna Nicolau, Josep Marcè i Neus Pinart.

 

I les seves respostes han estat:

Ferran Blanch:
Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘la noia del tren’ perquè….. com ni sóc noia, ni acostumo a viatjar en tren, es una oportunitat de viure un altra vida.

Núria Salvans:
Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘la noia del tren’ perquè….. cada dia quan vaig cap a la feina amb cotxe, sempre em trobo la mateixa gent: el senyor que va a treballar amb la bossa de l’esmorzar (un entrepà i una taronja), els nens que van a l’escola, la dona coixa que va a treballar, la senyora gran que torna de buscar el pa i es para per reposar, el grup de runners que ja tornen de fer la volta, el noi que passeja els gossos, el pare que deixa el nadó amb els avis, ……. potser algun dia podria explicar la història de la noia del cotxe! 😉

Anna Nicolau:
Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘la noia del tren’ perquè….. durant molts anys he agafat el mateix tren, a la mateixa hora, i això et converteix en membre del club dels que durant molts anys hem agafat el tren a la mateixa hora. Això mereix un llibre.

Josep Marcè:
Vull guanyar un exemplar de la novel·la “La noia del tren” perquè…. cada any, per aquestes dates, selecciono la millor novel·la possible per a l’estiu. L’elecció és tot un repte: Ha de ser un llibre que enganxi, thriller, suspens … i crec aquesta novel·la compleix de sobres tots aquests requisits. 

Neus Pinart:
Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘la noia del tren’ perquè vaig començar a agafar-lo per anar a treballar el 1983, quan vaig entrar a treballar al meu primer lloc de treball, i que encara conservo. No sé quants viatges he fet, però actualment porto 32 anys agafant el tren per anar i tornar cada dia, Mataró/Bcn-Barcelona/Mataró. En aquests anys he vist la transformació de la societat, però no gaire transformació en el tren. El més interessant, la gent del tren. Ens hi hem fet grans a dins tots plegats.