Sortejats els 3 exemplars d’Argo

Consulta la llista dels 3 guanyadors de la novel·la.

Argo explica  la implicació de la CIA i Hollywood en una operació secreta l’any 1979.

La novel·la està basada en fets reals i en l’operació secreta per poder alliberar a sis  ciutadans nord-americans que estaven retinguts a l’ambaixada nord-americana de Teheran el  4 de novembre de 1979  a mans de revolucionaris iranians. Argo es centra en  el treball que van realitzar la CIA i Hollywood per poder alliberar als ostatges.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial RBA ha sortejat 3 exemplars de la novel·la ARGO.
La pregunta era  Quina ha estat la missió més important de la teva vida?

Els tres guanyadors són:

Marc Roca, Àngels Benaiges i Laura Fabregat.
Les respostes dels guanyadors :

Marc Roca: La missió més important de la meva vida l’estic portant a terme en aquests moments / mesos, es tracta de buscar la noia dels meus somnis

Àngels Benaiges: La missió més important de la meva vida ha estat fer grans els neus fills.

Laura Fabregat:Des que era petita, he sigut una gran obsessa de l’ordre. Sobretot, aplicava aquesta mania meva sobre les estanteries amb llibres i més llibres. Vaig decidir que els llibres havien d’estar ordenats segons el seu color. De foscos a clars, els vermells junts, i així successivament. A partir d’aquí, un dia vaig decidir sortir a la meva ciutat per anar de llibreria en llibreria i aconsellar els llibreters que havien d’ordenar els llibres de la mateixa manera que jo ho feia. Era petita i tots els llibreters m’escoltaven amb gràcia, però, efectivament, cap no em feia cas. Jo sortia, vençuda, i donava la missió per perduda en aquells llocs.
Pensava que ja havia fet el que devia fer, i em sentia realitzada. Un d’ells, però, em va preguntar si a la meva edat ja em considerava aficionada a la literatura. Va apartar el tema dels colors, però, almenys, em prenia més seriosament que els altres. Li vaig respondre amb un “sí” rotund, i vaig començar a explicar-li aquells llibres que més m’havien captivat. Crec que ell es va emocionar, potser pel fet de veure que la infància sí que es pot interessar per la literatura. Em va regalar tres llibres i, a partir de llavors, molts cops l’anava a veure i ens quedaven xerrant i xerrant. De llibres i de més coses. Molts cops, sortia amb llibres nous d’aquestes visites, i jo, amb això, ja em sentia més que feliç. Vam perdre el contacte perquè els meus pares van haver de traslladar-se a un altre lloc. Però sempre recordaré a aquell vell llibreter sorgit de la meva missió. Una missió que, de fet, diria que no vaig perdre. Vaig guanyar, i molt

 

2 COMENTARIS

  1. Super gracies estic molt contenta per guanyar la nove-la Argo, i aprofito de feros saver que les altres dos contestes son molt macas, io no se escriure en catala perque no men ban ensenyar, pero lleiguir no me impedeis per res.
    Seguire les vostres paguines en entusiasme.
    Bona nit.Enhorabona per tots els que feu posible que desde nostres casses poder gaudir aseguts ala cadira, es tot un luxe!!!

    Angels Benaiges Marti

Comments are closed.