Sortejats els 10 llibres de Gràcies Pep!

Gràcies a l’editorial Columna, L’illa dels llibres ha sortejat entre els seus lectors 10 exemplars de ‘Gràcies Pep

Escrit per Albert Jumilla,Gràcies, Pep! (Columna)   recull les idees més importants de Guardiola i l’única entrevista que va concedir l’entrenador durant el seu mandat. Un llibre per conèixer la figura de Josep Guardiola.
L’illa dels llibres ha sortejat 10 exemplars de la novel·la entre els seus lectors.

Els guanyadors són:

Bet Fernando
Montse Cotet
Jordi Simon
Raquel Toisón
Silvia González
Oscar Pascual
Jaume Maña
Margalida Tugores
Francesc Xavier
Eva Oliveras

 

Per participar en el sorteig els lectors de L’illa dels llibres han deixat missatges a Pep Guardiola.
Les respostes dels guanyadors:

Bet Fernando: T’estimem, Pep. Gràcies per tot el que ens has ensenyat, per tots els valors transmesos i per la teva personalitat, com poques. Si tots ens aixequéssim ben d’hora i ens posséssim a pencar com tu, el món segurament estaria diferent. Tan de bo et tornéssim a veure algun dia fent una rutllana al mig del camp. Gràcies,sempre et portarem en el cor.

Montse Cotet: T’estimem fins anar i tornar a la lluna, Pep.

Jordi Simon: “Pep has marcat la millor etapa del FC Barcelona! Amb la teva marxa acaba tota una època plagada d’èxits esportius però també d’una manera de fer diferent al club. Una forma d’entrenar i de ser que ha impregnat de valors com la humilitat, el respecte, l’honradesa, el joc net i el treball en equip a aquest grup de futbolistes i de seguidors. Pep gràcies per ser com ets i per tot el que ens has deixat al Barça. Espero que et puguem continuar tenint al club encara que sigui en una altra faceta. Molta sort allà on vagis a partir d’ara!”.

Raquel Toisón: Has marcat un abans i un després……Gàcies pels 13 títols que ens has donat a la afició (de moment, perquè espero que demà ens donis l’últim), per ser tot un exemple d’esportivitat i per inculcar a jugadors i afició el veritable sentit de ser culé. Gràcies per tot………..i fins molt aviat

Silvia González: Gràcies Pep!, per la música en la qual ens has envoltat.

Oscar Pascual: Ho sabíem, però tu ens ho has recordat: “buscar el triomf de qualsevol manera és fracasar a la vida. Sense dignitat no existeix res”.

Jaume Mañà: Gràcies Pep per deixar-nos al cim de l´esport i al cim de la convivència entre tots els que ens estimem l´esport, sigui quina sigui la seva naturalesa o procedència.
Quan vas tornar, després de delectar-nos amb el teu futbol, i vas agafar el nostre Barça ens vas donar una anhelada d´aire fresc pel Club que tant t´has estimat, estimes i estimaràs… i entre títol i títol ens has donat tot el que ets i el que sents.
Has aconseguit que tot el barcelonisme estés on sempre havia tingut que estar: junt i unit al costat d´un equip únic en tota la història, sota la teva tutel.la, el teu saber fer i sobretot la teva manera de fer i dir les coses.

Margalida Tugores: Gràcies Pep per tot el que has aportat

Francesc Xavier: Moltes gràcies pel teu exemple i pels valors transmesos.

Eva Oliveras: Gràcies Pep,per el teu talant, per la teva manera de fer fútbol,per fer-me interessar per el joc sense ser aficionada i per fer-n´hos sentir atots orgullosos de ser CATALANS!!