Sortegem 5 exemplars de ‘Primavera, estiu, etcètera’ de Marta Rojals.

L’illa dels llibres sorteja 5 exemplars de la  novel·la gràcies a l’editorial La Magrana

‘Primavera estiu etcètera’ va suposar el debut de l’escriptora Marta Rojals. Un any després de la seva publicació encara continua sumant lectors i bones crítiques.

Per aconseguir un exemplar  de la novel·la de Marta Rojals heu d’enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com amb el vostre nom i cognoms  a més de completar la frase: 

Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals  perquè…………

Les respostes abans del 6 de març a info@illadelsllibres.com

Algunes respostes rebudes:

Esther Suriñach: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals
perquè l’exemplar que em va alegrar un cap de setmana era d’una
biblioteca, i ara que l’he tornat sento com un buit aquí dins. I a les
meves prestatgeries!

Germán Muñoz:
   Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè, com la formiga de la faula “La cigala i la formiga”, necessito aprovisionar-me de bons llibres de cara a l’època de sequera, com és l’estiu, per poder-los devorar tranquil·lament, tombat a la sorra de la platja. 

Elena Serra: Vull guanyar la novel.la “Primavera, estiu, etcetèra” de Marta Rojals per a poder conèixer una nova escriptora de la qual encara no he pogut llegir res

Marta Coll Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………m’ha agradat molt, i voldria regalar-li aquesta petita joia a ma mare perquè gaudís tan com jo, llegint-la !!!

Francesca Company: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè l’he llegida, tenc el llibre i m’agradaria fer feliç algú regalant-li’n un exemplar. En conclusió, per regalar-lo i que puguin gaudir-ne tant com jo.

Carme Paret : Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè tinc moltes ganes de llegir-lo i perquè em faria molta il·lusió que em toques ja que no em toca mai res.

Meritxell Viscarro Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè és una obra per tenir a casa, poder-lo compartir, prestar-lo als amics i rellegir-lo amb el temps. Joan Safont Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………tinc a la Marta Rojals al facebook i encara no he llegit la novel·la.

Montserrat Nofre
 Vull guanyar la novel·la “Primavera estiu etcètera” de Marta Rojals perquè necessito omplir l’etcètera del meu any.

Isabel Grau Vull guanyar la novel.la Primavera estiu etcètera perquè una bona amiga I BONA LECTORA ME L’HA RECOMANAT MOLT I ESTIC FRISSANT PER LLEGIR-LA.

Míriam Rovira… no llegeixo gaire (gens) autors catalans perquè no n’he trobat cap (Jaume Cabré apart) que m’enganxi prou i espero que aquesta sigui la definitiva i a partir d’ara llegir sempre autors catalans! 

José Ramón Coll: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… el vaig llegir en un exemplar de la Biblioteca i mi vaig veure tant reflectit, que el voldria regalar als meus fills per ajudar.los a entendre la meva infantesa i la vida dels pobles de catalunya, encara que jo soc de un poblet de Lleida tant el parlar com les situacions son tal i com jo les he viscudes.

Gemma Bas: Vull guanyar la novel.la perquè l’he comprada, l’he llegida, em va ENCANTAR!! … i ara la vull regalar!!! El que passa és que el meu exemplar me’l vull quedar!

David Torres  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè he llegit uns quants articles seus a Vilaweb i són molt interessants. A més, tot el que he sentit sobre el llibre és positiu.

Yannick Garcia Porres: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè intueixo que, a jutjar pels elogiosos comentaris que me n’arriben de tot arreu, deu ser una lectura dinàmica, refrescant i sòlida; a més, som de la mateixa terra, i m’alegra que sorgeixin més veus ebrenques literàries interessants.

Marta Finazzi Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè… una meva amiga de les Terres de l’Ebre em va recomanar que llegís un llibre preciós que havia escrit una xica del seu poble. I em fa il·lusió saber que la literatura catalana parla tots els accents.

Marcel-la López  Perquè no conec a l’autora i tinc curiositat- Perquè he llegit les opinions dels lectors i m’ha entrat curiositat
Perquè visc en un poble petit on la gent també és molt curiosa i m’ha entrat més curiositat!
I perquè una obra com aquesta d’una autora com aquesta és mareix un espai a la meva petita gran biblioteca!

Anna Bellver :  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… amb un títol tan suggerent vull conèixer l'”etcètera”.

Jaume Mas.: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè desconec l’obra de l’autora i m’agradaria poder conèixer-la, ja que com dieu, te molt bones crítiques 

Araceli Fortuny Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè sóc una menja-llibres! (i no l’he llegit…)

Sandra Erill Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’agradaria regalar-li a la meva mare per què descobreixi i pugui gaudir com jo d’aquesta gran escriptora.

Mª Victòria Girones Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals
perquè la pimavera la sang m’altera i a l’estiu tota cuca viu.

Imma Ávalos:   Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…l’hivern se’m fa molt llarg.

Antònia M. Pizà:  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… me l’han recomenada i per les bones crítiques que ha rebut.

Manel Aljama:  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… vull saber si amb el llibre puc completar aquesta frase

Sara da Pena Gómez
: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè el vaig llegir, em va encantar i crec que seria un regal perfecte per la meva germana!

Jonathan Fernández:  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………m’han parlat molt bé d’ella però no he tingut l’oportunitat encara de llegir-lo.

Quim Pérez:  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………
M’agraden les novel·les que parlen del present i que em permeten trobar claus per comprendre allò que estic vivint. He llegit que és el seu debut narratiu i que pot tenir un bon contingut d’experiència personal novel·lada. M’atreu força que tracti de tornar a un territori després de passat un temps en un altre i com tot sembla igual, però a la vegada ha canviat o que, probablement, allò que més ha canviat hem estat nosaltres mateixos. Aquesta experiència jo també l’he tingut recentment i em fa gràcia veure com l’ha reflectit Marta Rojals al llibre. He sentit molt bones crítiques sobre el llibre i voldria confirmar-les personalment.

Ana Garcia: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… tot i que el vaig comprar, m’agradaria regalar-lo a una persona que li agradaria tant com a mi. Per a mi ha estat un descobriment, des de la primera pàgina a l’última m’ha enganxat.

Josep Oropesa: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………
LI VOLDRIA REGALAR A LA MEVA DONA. ÉS UN LLIBRE QUE FA PER ELLA. LA SEVA PROTAGONISTA ES CLAVADA A LA MEVA DONA I EXPLICA LES MATEIXES ANNÈCDOTES. ES UN LLIBRE QUE FA PER ELLA.

Mar Oropesa: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………el vaig agafar de la biblioteca del meu pobre i li voldria regalar a la meva mare. La protagonista és de la mateixa edat que la meva mare i viu les mateixes històries. A més l’argot que fa servir és molt divertit.

Eva Batlle: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè un vent gèlid d’hivern em va llevar les fulles de tons càlids de tardor i ansio un nou retorn de la meva primavera, estiu…

Marta García: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè desconec aquest llibre i el voldria conèixer. Crec que és important i molt interessant llegir llibres d’autors novells, és la millor manera de poder recomanar-los a persones interessades en la lectura i descobrir els nous valors de la nostra literatura contemporània.

Esther Rodríguez: La meva frase: “Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera, estiu, etcètera’ de Marta Rojals perquè encara no l’he llegida i m’encantaria fer-ho.”

Ismael Valls: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals
perquè……… no paro de llegir-ne bones coses dels lectors a la xarxa.

Albert Nolla:
Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè l’he regalat quatre cops esperant que, un cop llegida, me la deixessin… i res de res. Encara l’espero!

Bernat Martí:Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… tinc ganes de llegir-la, no em ve bé comprar-la perquè estic a l’atur i a la biblioteca no està!

Jordi Santasusagna: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè estic fart de llegir-ne bones crítiques i que en canvi, la meva dona no recordi el nom quan em vol regalar algun llibre. 

Laia Torras:  Vull guanyar la novel·la “Primavera, estiu etcètera” de Marta Rojals perquè estic cansada que tots els amics me la recomanin però ningú me’l deixi.

Albert Català: Vaig regalar-li a la meva germana un exemplar el passat Nadal. És Arquitecte i l’acaba de deixar el novio…vaig pensar que era un llibre fet a mida per ella, que el devoraria i tot seguit un servidor el podria disfrutar. El que no vaig pensar es que la meva germana un llibre li pot durar un any!!en fi, amb aquest concurs potser podeu fer més curta la meva agonia. =)

Xavier Crespo: Vull guanyar la novel.la ‘Primavera, estiu, etcètera’ de Marta Rojals perquè la llegiré i d’aquesta manera podré valorar de primera mà la cura de la llengua i els dialectes amb que ha estat escrita, segons les referències que tinc. I, òbviament, submergir-me en una història que promet. 

Gemma Morros: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’han arribat molt bones crítiques d’aquesta novel·la!!!!

Gemma Domingo  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè me l’han recomanat molt i molt. Crec que m’hi sentiré identificada

José Campoy Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’encanta llegir, i si es en catalá millor que millor. Encara que no vaig neixer aqui soc un apasionat dels llibres en catalá.

Aina Domènec  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè el llibre m’ha fascinat tant que penso que la meva mare no pot viure més temps sense tenir-lo.

Maria Ferrer : Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals  perquè…………amics lectors me l’han recomenat, diuen que és un dels millors de l’any i no m’ho puc perdre. No conec l’autora, pot ser  interessant una arquitecta que escrigui llibres amb personatges de la  terra.

Joan Morcillo: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………  vull ser d’aquells sagals  a qui qualifiquen d’escanya-rals per no gastar-se ni uns vals i llegir per la cara un dels millors regals.

Carme Bou i Sala Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………me n’han parlat tan bé que és d’aquells llibres que decididament tornes a la biblioteca per anar-lo a comprar.
 

Imma Casassas:  Llibre fantàstic, una festassa de la llengua de les terres de l´Ebre. Entre recomanacions i regals de PRIMAVERA, ESTIU, ETCÈTERA el meu no sé on para.

Cristina Casas  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè… ella parla de les oportunitats perdudes, un tema que m’és molt proper, i crec que sempre hi som a temps de recuperlar-les

Andreu Coma Per on deu parar l´Èlia? No vaig entendre el final. M´agradaria tenir el llibre perquè és un excel.lent primera novel.la
Maria Rosa Albis. Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè som una enamorada dels llibres,
m’han parlat molt bé d’aquest i tenc moltes ganes de llegir-lo.

Olga Vergés Vull guanyar la novel.la de Primavera, estiu, etcètera” de Marta Rojals perquè no he tingut l’oportunitat de llegir cap llibre d’aquesta escriptora i així la descobriria.

Montserrat M. Vilardosa  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè fa massa dies que sé que l’he de llegir i encara no n’he tingut l’ocasió.

Mercè Lladó  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè una mica meva, molt bona lectora, me l’ha recomanat.

Susagna Aluja Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè…………jo també em passo una primavera, un estiu i moltes, moltes hores (i ectètera) escrivint la meva primera novel·la.  Petons i ànims amb aquesta illa de llibres que tant ens emociona.

Gemma Martinez Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… la primavera ja està tot just arribant i m’agafen moltes ganes de llegir aquest llibre amb el títol tan suggerent…

Begoña Navarro: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè havia escoltat que era una de les millors novel·les de 2011. No havia tingut ocasió de poder-la llegir i clar, si ara tinguera sort…

Kika Carbonell Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè necessit desconnectar dels problemes del món real amb un bon llibre i, de passada, conèixer una escriptora nova.

Mònica Pueyo  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè l’obra tracta sobre l’amor, l’amistat, la família, la feina, les oportunitats perdudes i la possibilitat de trobar un lloc propi al món. Qui no es sent o s’ha sentit identificat alguna vegada amb la protagonista?? No me’l puc perdre.

Maria Llopis Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè me la va deixar la meva germana i ara li haig de tornar. M’ha agradat tant que en vull tenir un exemplar per a mi, per poder rellegir-la quan vulgui.

Anna Gorina: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’agradaria arribar a la tardor a través de les seves paraules!

Mercè Ruiz  Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè d’aquí poquet tindrem una Èliete a la família i estic segura que a la seva mare li encantarà llegir la novel·la i, en un futur, que la nova Èlia l’heredi.

Glòria Planas: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè me l´han recomanat amb passió i m´agrada donar suport als nous autors de casa nostra! Si no tinc sort, el posaré a la llista per Sant Jordi!

Anna Colomer i Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… després de llegir-lo en préstec a una biblioteca i no poder-ne deixar de parlar meravelles vull compartir-lo amb els meus amics.

Rosa Mas Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’agrada llegir i no conec aquesta escriptora encara.

Carles Rué Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè………… n’he sentit a parlar molt bé i la voldria comprar, però estic a l’atur i haig d’estalviar sigui com sigui…

Alba Bacardí: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè la curiositat que tinc per aquest etcètera és immensa!

Anna Tomas: Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè és de les millors novel.les que he llegit darrerament, me’l vaig comprar així que va sortir, vaig deixar-la al cap de tres dies d’haver-la comprat, absolutament emocionada, i sé que com a mínim ha passat per deu mans diferents però no ha tornat, m’agradaria tenir-ne un altre per regalar a una de les meves germanes que encara no l’ha pogut llegir!

Neus Nogué Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals per regalar-la a una amiga. És una de les millors novel·les que he llegit en molt de temps.

Thais Cantero: Vull guanyar “Primavera, estiu, etc.” de Marta Rojals perquè és un llibre fantàstic que em van deixar i em va remetre a la meva infància, i m’agradaria tenir-lo!


 

 

2 COMENTARIS

  1. Vull guanyar la novel·la de ‘Primavera estiu etcètera’ de Marta Rojals perquè m’agrada molt llegir en català, i tinc una necessitat imperiosa d’evadir-me amb una lectura fresca i àgil. A més haig de començar a preparar la bossa de llibres per poder llegir-los sota el sol de l’estiu. A veure si em toca!!!!

  2. Vull guanyar la novel.la perquè l’he comprada, l’he llegida, em va ENCANTAR!! … i ara la vull regalar!!! El que passa és que el meu exemplar me’l vull quedar!

    Gemma

Comments are closed.