J K Rowling anuncia que publicarà una nova novel·la.

Després de finalitzar les aventures de Harry Potter, l’escriptora J.K.Rowling  ha  anunciat que la seva propera novel·la será dirigida al públic adult.

De moment es desconeix el títol i l’argument de la nova novel·la, però Rowling, ja ha anunciat que será molt diferent del que ha fet fins ara.  S’espera que aquest any és desvetllarà el misteri sobre aquesta nova novel·lai la data de publicació segons ha anunciat l’autora britànica en un comunicat.

Little,Brown i la seva empresa matriu, Hachette, s’encarregaran de treure a la venda aquesta novel·la en versió impresa i digital a Estats Units, Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda, al mateix temps que arribaran a acords amb editorials i agents per publicar-la en altres mercats de parla anglesa.

J K Rowling, ha venut al voltant de 450 milions  dels set llibres de la saga infantil de Harry Potter i les adaptacions cinematogràfiques han recaptat uns 7.000 milions de dólars.
Una saga que no tindrà continuïtat segons paraules de la mateixa escriptora anglesa.

El mes de juny va presentar la  página web “Pottermore”, una pàgina web en la qual comparteix material inèdit amb els seguidors de la seva obra, els qui poden participar a més en una aventura virtual.