Sortegem 3 exemplars d’Un creuer fora de sèrie de Silvia Soler.

L’illa dels llibres sorteja, gràcies a l’editorial Columna,  tres exemplars d’Un creuer fora de sèrie, la nova novel·la de l’escriptora catalana Sílvia Soler.

Per poder participar heu de respondre a la pregunta;

Amb qui i a on aniries de creuer?

Les respostes fins el dia 20 de setembre a info@illadelsllibres.com amb el nom i cognoms i la resposta.

Entre tots els mails rebuts sortejarem els 3 exemplars.

Vols fer un tastet de la novel·la? Clica en aquest enllaç

 

 

 

Algunes respostes rebudes: 

Jo aniria de creuer amb la meva família i amics (som dues famílies que sempre que podem anem juntes de vacances, ja que ens ho passem molt bé) pels fiords noruegs, és un dels meus somnis, i espero que algun dia es pugui fer realitat. Marisol Capallera

Aniria amb “El Petit Príncep” (Antoine de Saint-Exupéry) i aniriem a l’asteroide B 612.  Ningu ha dit que no es pugi anar amb vaixell, oi? Manel Toda

Hi aniria de creuer pel Mediterrani: Grècia, Italia, els Balcans, amb les meves amigues: María i Irene, totes tres plegades som grans aficcionades a l’art i l’història. De segur que gaudiriem molt visitant llocs com: el Partenó, la Galeria Uffici, la catedral de Santa Sofia, etc. Elena SerraMe n’aniria de creuer amb el meu gat IU i la meva parella en Ferran. Montserrat Campoy

Hi aniria amb la familia: marit, dos adolescents i un nen de 7 anys, i potser el veïns. Meritxell Martí

Aniria de creuer amb la mateixa Sílvia Soler que em sembla una dona  centrada i intel.ligent. Sílvia Jané

 Hi aniria amb la meva dona i els meus fills.Ja se que no es molt original,pero tothom en parla molt be dels creuers. I abans que els nens es facin grans i ja no vulguin venir amb nosaltres,estaria be fer un viatjet Jordi Acien

aniria de creuer pel mar del nord   amb en Sherlock Holmes, en Watson,  i un assassí dalt del vaixell. Montse Freixas

Faria un creuer per l’Àrtic, acompanyada pels meus cosins i un llibre per abans d’anar a dormir. Seria un viatge únic amb uns paisatges inimaginables i difícilment podria oblidar tot el que visquéssim allà. Carla de las Heras.

Amb l’home de la meva vida, el meu amor, el meu marit i pare de les meves filles per Egipte.Josefina Plané

Ja sé que no sóc molt original, però hi aniria amb el meu marit i els meus fills. Cristina Marin

Jo crec que el millor creuer ha de ser per les capitals bàltiques, la companyia ja la trobes al creuer, però el que no pot faltar és un bon llibre pels moments d’avorriment. Maria Victòria Gironès

 A Escandinavia  amb la meva filla que li encanta viatjar, sempre amb un llibre a la maleta.   Teresa Brunet

Jo aniria a un creuer amb una companya de feina, que en aquest últim any ens han fet veure les estrelles, ens han fet la vida impossible per aconseguir que deixéssim la feina així no ens havien de indemnitzar. crec que ens mereixem unes vacances, ja que aquest estiu no hem tingut. Lurdes Capdevila

Jo aniria de creuer amb la meva millor amiga a les illes gregues.Eulàlia Vidal

Amb el meu home a un creuer pel Rhin.  Ana González

Doncs aniria de creuer amb el meu marit i aniria a Mauricio, Seychelles, Maldivas, India, Sri Lanka, Tailandia, Malasia i Singapur. Però em conformo en entrar en el sorteig i poder llegir el llibre de la Silvia Soler “Un creuer fora de sèrie” Rosa Maria Bafalluy

Jo me n’aniria de creuer amb els amics que m’han acompanyat els últims 10 anys de la meva vida, és a dir, una desena. Mariona Rifa

Jo crec que el millor creuer ha de ser per les capitals bàltiques, la companyia ja la trobes al creuer, però el que no pot faltar és un bon llibre pels moments d’avorriment. Maria Victòria Gironès.

Creuer cap a les Illes Gregues, amb una selecció de llibres de Columna i amb la companyia d’un mateix i lectura. El vaixell aniría ple de gent, com tots els creuers. Mònica Margets 

jo aniria de creuer amb la meva filla, pel Mediterràni.  Imma Grau

Per a mi anar en creuer mai m’ha semblat molt atraient perquè tinc una facilitat per marejar-me…però tothom que hi ha anat n’explica tantes virtuts que posats a imaginar aniria amb la meva parella per les illes gregues. Maria Elena Olive

4 COMENTARIS

Comments are closed.