Comença el rodatge de Fin, l’èxit de David Monteagudo.

La novel·la Fin de David Monteagudo ja ha començat a  rodar-se a Madrid sota la direcció de Jorge Torregrossa.

La pel·lícula comptarà amb un repartiment encapçalat per  Maribel Verdú, Daniel Grao, Clara Lago, Blanca Romero, Antonio Garrido, Carmen Ruiz i  Miquel Fernández.
València també acollirà el rodatge del film basat en la novel·la de David Monteagudo que va publicar l’any 2009 (Quaderns Crema/Acantilado) i que va obtindre  força èxit per part del públic i la crítica.

Fin és la història d’un grup d’antics amics que es reuneixen en un refugi de muntanya durant un cap de setmana, vint-i-cinc anys després. Durant aquests anys no han mantingut contacte i cadascú ha fet la seva vida. Apareixen tots menys Andrés, un noi que l’anomenaven el Profeta que vint-i-cinc anys abans li van gastar una broma pesada i de mal gust i que va provocar la dissolució del grup. Ben aviat aniran succeint coses estranyes i desaparicions entre membres del grup. Tothom creu que aquests fets són obra del Profeta que es vol venjar dels fets ocorreguts un quart de segle abans.
Fin es una producció de Mod Producciones, Apaches Entertainment, Antena 3 Films i Misent Producciones.
El guió està signat per  Jorge Guerricaechevarría (Celda 211, Los crímenes de Oxford) i  Sergio G. Sánchez (Lo imposible, El Orfanato).
De moment no hi ha data d’estrena.