Sortegem 2 novel·les de John Locke, l’home del milió d’ebooks venuts a Amazon.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial  ediciones B sorteja entre els seus lectors 2 exemplars de Gent letal de John Locke.

John Locke, és el primer escriptor independent que ven més d’un milió d’ebooks a internet. Les històries de l’exagent de la CIA, Donovan Creed han captivat a molts lectors gràcies a unes novel·les amb un ritme cinematogràfic plens d’acció.

Si voleu un exemplar en format paper podeu participar  enviant  un correu electrònic a info@illadelsllibres.com amb el vostre nom i cognoms i respondre a la pregunta:

Què en penseu del llibre electrònic? 
 
L’èxit dels llibres a 0.99 dòlars.
John Locke als seus 58 anys va decidir començar a escriure i autoeditar-se les  novel·les i gràcies també a uns preus molt baixos,0.99 dólars per cada novel·la, va començar a vendre llibres electrònics a dojo.
La xifra del milió de llibres electrònics venuts està encapçalada per escriptors com Stieg Larsson, James Patterson  Stephane Meyer, Michael Connelly i Nora Roberts
Ediciones B publica Gent letal en català i castellà després de l’èxit a internet.
 
 
 
ALGUNES RESPOSTES REBUDES:

Gemma Domingo:  Penso que el llibre electrònic es consolidarà quan comencin a baixar els preus dels llibres. Mentre les novetats editorials segueixin valent quasi el mateix que la seva edició en paper, seguiran piratejant-se la majoria dels títols.
També penso que cal aconseguir que les biblioteques ofertin un bon catàleg de llibres electrònics en préstec, per afavorir l’expansió d’aquest format.

Mònica Pueyo: Són molts els avantatges dels llibres electrònics: disponibilitat immediata, accesibilitat, economia, ecologia, gestió de continguts, espai, poc pes, durabilitat…  i pel que sembla són el futur però, digue-me tradicional, prefereixo el llibre en paper: el tacte de les seves fulles, olor a tinta, el pes, els colors i el seu propi envelliment, són d’entre altres alguns dels plaers evocats per ells. Els llibres electrònics només per algunes ocasions.

Mònica Margets Per mi en format paper! Ara la generació “Nintendo”, Wii etc, si arriban a llegir molt ho faran en format digital.

Maria Viladot:  Doncs jo sóc de la vella escola i, per tant, tot i reconéixer que el llibre electrònic satisfà a les noves generacions de lectors que ja han crescut agafats de la mà amb Internet, a mi m’agrada sentir el llibre: obrir-lo i flairar la seva olor, tocar-lo i sentir el tacte del paper a les meves mans, poder escriure anotacions als marges,… en definitiva, fer-lo meu!! I això no és possible amb el llibre electrònic… almenys jo no he aconseguit encara…

Ana Belén Jarillo: Penso que el llibre electrònic és un gran invent! Mai substituirà al llibre de paper però pot ser un bon complement. Ens permet l’accés a llibres que d’altra manera no tindríem i podem portar varies novel·les, articles, assajos…tot en un únic suport.

Sílvia Jané Jo crec que el llibre electrònic és pràctic i conviurà amb el de paper.  Crec que es vendrà més quan hi hagi més mercat de literatura actual i  best-sellers, que ara no n’hi ha prou.

Maria Pujol: La veritat és que tinc un e-book desde fa uns deu anys i m’encanta poder tenir tots els llibre junts, aixi quan n’hi ha un que no em convenç puc començar-ne un altre. Però la sensació de tenir un llibre, passar les pàgines i l’olor que fan, no els canviaria!: per això quan en veig algun d’interessant me’l compro. 

Ana Mª Rayas: El llibre electrònic és un bon complement del llibre “tradicional” en paper. En el meu cas, llig en els dos formats i sóc conscient dels avantatges del llibre elèctronic en comoditat, preus més baixos dels ebooks, etc. Però encara prefereix el llibre en paper, ja que dona a la lectura un plus de sensacions que no et dona el format electrònic.

Meritxell Martí : No sé ben bé que pensar del llibre electrònic, per un costat pot ser molt pràctic a l’hora de anar a munt i avall amb ell però per l’altre costat portar el llibre de paper sempre m’ha agaradat molt. I també em fa mandra tot el tema de tenir de passar per l’ordenador per descarregar llibres…

Magda Bartrolí:  Potser sóc una romàntica; potser una antiquada; potser de les poques persones que no tenen facebook ni twitter i de les poques que encara va amb un telefon móbil de primeríssima generació…Potser és per tot això que no canvio per res del món el plaer de passar les pàgines de les meves novel·les arraulida sota la nórdica…

Jordi Taravilla: El llibre electrònic no deixa de ser un suport mes per accedir a la lectura. Com mes suports i oferta de llibres tinguem millor pels lectors.
Per a mi els dos avantatges del llibre electronic son el preu dels llibres i la possibilitat de consultar el significat d’un mot nomes clicant dues vegades sobre el mot a la pantalla.
Un tema de debat mes ampli es si la industria editorial i els llibreters podran adaptar-se i sobreviure a tots els canvis que s’estan produint al sector. Un cas concret  per exemple es la competencia ferotge que esta duent a terme Amazon, on els editors americans, espases en amunt, estan veient com el gegant .com els hi esta menjant marges amb l’oferta de llibres pel seu lector ekindle. Per altra banda, els creadors tenen a l’abast una serie de canals per poder publicar les seves creacions sense intermediaris, directament al mercat, i com el cas de John Locke, pot ser una font de sorpreses per coneixer noves figures ocultes de l’escriptura.

Jaume Mas:   Aquest nadal m’han regalat un lector de llibres electrònics i crec que és un gran avenç, tant per la facilitat per portar-lo a sobre com per la quantitat de llibres que hi pots portar. Sobre els llibres no hi veig cap problema al contrari, només hi trobo que avantatges, menys pes, i totes les opcions de configuració que tens, són al meu criteri millores respecte a les edicions de paper, tot i que al principi em veia una mica estrany però a la tercera pàgina ja m’hi havia acostumat. A part també el trobo com una bona manera per protegir el medi ambient.  

 Montse González: El llibre eléctronic està molt be, es tot un avanç, pero on es posi un llibre de paper…Un llibre sempre serà un llibre

Elisenda López:  M’agraden més els llibres de paper, doncs els de paper els pots deixar   als amics i no es necessàri tenir el dispositiu electrònic. A casa  hauriem de tenir 5 llibres electrònics i de moment encara ens surt més   barat comprar un liibre de paper i el podem llegir tots.

Meritxell Llòria: Penso que és el gran invent del segle XXI per a tots aquells que som deboradors de llibres i que vivim en capses de mistos, on la falta de lloc d’emmagatzematge és el nostre dia a dia. Sóc de les que estima el llibre de paper, de les que entra en una biblioteca antiga i nota aquella olor tant característica del paper que ha fet història, de la que no pot sortir d’una llibreria sense haver-ne comprat almenys un per llegir-lo i manipular-lo, però les circumstàncies i sobretot el meu tarannà nòmada, fan que trobi que el llibre electrònic és pràctic, útil, senzill de transportar i manipular; ja no fa falta deixar aquells totxos de llibre per a llegir a l’estiu, ja que en format electrònic, te’ls pots endur a tot arreu i llegir-lo en qualsevol lloc i moment, ja no fa falta fer peses en el llit, intentant anar canviant de posició per evitar que els braços s’entumeixin, per tot això i més, sóc una autèntica fan del llibre electrònic!!

Emma Gironés:  Els llibres electrònics, tot i que no són tant atractius com els llibres en paper, et permeten tenir una mica més d’espai a l’estanteria de casa.

Gemma Paniagua : Creo que el libro electronico es ideal para las personas que leemos mucho, es practico i economico y no nos ocupan lugar en las casa.

Gracia Pérez:  Mi opinión sobre los libros electrónicos no es muy buena, si bien es cierto que según para que, son prácticos. Desde mi punto de vista jamás podrán sustituir al libro tradicional, al de papel, el placer que reporta tener un ejemplar en tus manos mientras saboreas una taza de té, y te deleitas con la lectura, pasar sus páginas con el dedo, ese olor peculiar, las cubiertas, el punto de lectura etc. Quizá opino eso por mi amor a los libros, a la literatura, a tener mi biblioteca llena de ellos, clasificados por autores o géneros.  De momento me niego a leer en un libro electrónico.

Rosalia Vila Doncs em sembla una evolució més de l’època que ens ha tocat viure. El llibre convencional, no desapareixerà mai i l’electrònic, és una manera pràctica i barata de que la cultura arribi a tothom.

Sara Girona: Vaig rebre un libre electrónic per nadal i per mi és un dels millors regals en molt de temps.
He descobert que puc fer lectura a molts llocs a on abans no transportava el llibre de paper i m´he estalviat molts diners. El meu ritme de lectura s´ha multiplicat per quatre.
No crec que sigui una bona cosa pels editors sino ofereixen ofertes o descomptes bons perquè tot el que he conseguit és “pirata” pero la meva butxaca ho agraix. De totes maneres jo segueixo donant voltes per les llibreries i aixó no crec que canvii.

Jaume Escrigas: penso que el llibre ha de ser impres, que es pugui palpar i guardar com un quadre, un dibuix o una fotografia.