Sortegem 10 exemplars de ‘Gràcies Pep, El llegat de Guardiola en 100 idees’

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Columna sorteja 10 exemplars de ‘Gràcies Pep, El llegat de Guardiola en 100 idees’ 

Escrit per Albert Jumilla,Gràcies, Pep! (Columna)   recull les idees més importants de Guardiola i l’única entrevista que va concedir l’entrenador durant el seu mandat. Un llibre per conèixer la figura de Josep Guardiola.

 

DEIXA EL TEU MISSATGE A JOSEP GUARDIOLA!

Per participar del sorteig heu d’enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com amb el vostre nom i cognoms i deixar un missatge dedicat a  JOSEP GUARDIOLA!

Les respostes abans del 28 de maig a info@illadelsllibres.com

 

Algunes respostes rebudes:

Araceli Bayán : Que tinguis sort! Quin greu que els teus valors aplicats a l’esport no s ‘apliquin a d’altres àmbits de la societat

Jaume Mañà:  Gràcies Pep per deixar-nos al cim de l´esport i al cim de la convivència entre tots els que ens estimem l´esport, sigui quina sigui la seva naturalesa o procedència.
Quan vas tornar, després de delectar-nos amb el teu futbol, i vas agafar el nostre Barça ens vas donar una anhelada d´aire fresc pel Club que tant t´has estimat, estimes i estimaràs… i entre títol i títol ens has donat tot el que ets i el que sents.
Has aconseguit que tot el barcelonisme estés on sempre havia tingut que estar: junt i unit al costat d´un equip únic en tota la història, sota la teva tutel.la, el teu saber fer i sobretot la teva manera de fer i dir les coses.

Silvia González: Gràcies Pep!, per la música en la qual ens has envoltat.

Oscar Pascual:  Ho sabíem, però tu ens ho has recordat: “buscar el triomf de qualsevol manera és fracasar a la vida. Sense dignitat no existeix res”.

Montse Cotet:  T’estimem fins anar i tornar a la lluna, Pep.

Rosa Dachs:
 “El temps, esvaeix els èxits, tots aquells trofeus materials que s’ha aconseguit. Ningú recordarà els contractes multimilionaris, ni els moments de goigs, encara menys les discrepàncies, les rodes de premsa o les polèmiques generades.
Al llarg del temps el que queda són les aportacions personals a un col•lectiu. Un col•lectiu que engloba una gran part de la societat catalana, i que arriba a travessar les fronteres imaginaries de la nostra petita nació. Tu amb el teu tarannà planer, senzill, humil, has estat capaç d’aportar serenitat, ressaltar els valors del treball, la dedicació, de l’esforç i ens has fet sentir orgullosos de ser catalans, de ser cules”.

Eva Oliveras:  Gràcies Pep,per el teu talant, per la teva manera de fer fútbol,per fer-me interessar per el joc sense ser aficionada i per fer-n´hos sentir atots orgullosos de ser CATALANS!!

Marta Benedico:  Gràcies Pep per aquests 4 meravellosos, anys; gràcies per fer-nos gaudir minut a minut, i sobretot gràcies i moltes gràcies per recordar-nos valors que no sembre recordem. Gràcies, gràcies.

Natàlia Juan Gonzalez : Pep, espero que aquests quatre anys portant el timó del Barça serveixin de model per a un futur i més que desitjat govern d’ Ítaca. Salut i sort!!

Raquel Toisón:  Has marcat un abans i un després……Gàcies pels 13 títols que ens has donat a la afició (de moment, perquè espero que demà ens donis l’últim), per ser tot un exemple d’esportivitat i per inculcar a jugadors i afició el veritable sentit de ser culé. Gràcies per tot………..i fins molt aviat

Montse Benedico:  Pep, ets un exemple a seguir! Per les teves paraules, pels teus silencis, pels teus gests,… Gràcies!

Mònica Pueyo: moltes gràcies pep per haver fet història per a tots nosaltres, per molts anys que passin mai t’oblidarem

Francesc Xavier: Moltes gràcies pel teu exemple i pels valors transmesos.

Rosa Marrugat : Gràcies Pep Guardiola per seguir inspirant-nos ara i sempre!!

Jordi Simon: “Pep has marcat la millor etapa del FC Barcelona! Amb la teva marxa acaba tota una època plagada d’èxits esportius però també d’una manera de fer diferent al club. Una forma d’entrenar i de ser que ha impregnat de valors com la humilitat, el respecte, l’honradesa, el joc net i el treball en equip a aquest grup de futbolistes i de seguidors. Pep gràcies per ser com ets i per tot el que ens has deixat al Barça. Espero que et puguem continuar tenint al club encara que sigui en una altra faceta. Molta sort allà on vagis a partir d’ara!”.

Mercè Ventura: Gràcies Pep per haver introduit en el futbol, una mica d’ètica i de moral en l’hora d’actuar en el dia a dia. Crec que has estat com a entrenador un exemple de noblesa i bona educació.  GRÀCIES PEP.

Ció Munté : Que tinguis sort… que la vida ens doni un camí ben llarg, i gràcies!

Merce Gordiola!! Pep es el millor!!

Margalida Tugore
s: Gràcies Pep per tot el que has aportat

Montse González: Et podria dir moltes coses Pep, peró totes serien poques… per aixó només et diré GRACIES PEP… GRACIES PER TOTS ELS MINUTS I SEGONS D’ALEGRIA QUE ENS HAS DONAT…

Bet Fernando: T’estimem, Pep. Gràcies per tot el que ens has ensenyat, per tots els valors transmesos i per la teva personalitat, com poques. Si tots ens aixequéssim ben d’hora i ens posséssim a pencar com tu, el món segurament estaria diferent. Tan de bo et tornéssim a veure algun dia fent una rutllana al mig del camp. Gràcies,sempre et portarem en el cor.

Gloria Planas: La nostra filla de dos anys et tira petonets cada vegada que et veu per la televisió. Nosaltres sentim un profund respecte i admiració per la teva manera de ser i de fer, més enllà de tot el que ens has fet gaudir com a jugador i entrenador. Ets un referent, fins i tot per generacions acabades d´encetar. Gràcies per tot i fins ben ben ben aviat!

Mariona Rifà: Guardiola, ets un recipient que t’has omplert amb 14 títols, valors encoratjadors i un reguitzell de referents tant per als amants del fútbol com per als que no ho són. Ara aquesta guardiola s’ha buidat, però si es lleva ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora… amb una “ziga-zaga”, de ben segur que es torna a omplir i tornarà a estar entre nosaltres ben aviat. Molta sort, Pep amb tot el que facis!

 

 

 

4 COMENTARIS

  1. Pep has estat únic.has demostrat que en l’sport és pot ser educat,cordial,respectuós,alegre i molt sencill.qualitats que no són fàcils, quan un és entrenador i més del barça..Pep t’anyoram i voldriem que si et ve de gust algún dia tornis.

  2. Gràcies Pep. Pel teu caracter, actitud, etc,…has demostrat ser una persona de cap a peus, has donat gran exemple a seguir per a molts,…

  3. Gràcies, Pep. I -si m’ho permets- gràcies, Josep.
    Tu ens has fet sentir orgullosos de ser del Barça. I de ser catalans.
    Mira que m’agradaria que l’obra que tu has començat i tu has consolidat continués, però t’asseguro que en el Barça (i en el nostre cor) sempre hi haurà un abans i un després de tu.
    Ja ho saps: t’estimem.

  4. Grácies Pep per fer-nos disfrutar com mai veient futbol, fins i tot a mi que abans d’aquests 4 anys era incapaç de mirar-me un partit.Gràcies per fer-nos valorar aquest valors que has tingut sempre per bandera,no vull dir-te adeu si no fins aviat.

Comments are closed.