Sortejats 3 exemplars de ‘La guitarra blava’ de John Banville. Consulta la llista de guanyadors

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Bromera ha  sortejat 3 exemplars de la novel·la ‘La guitarra blava’ de John  Banville.

guitarra blava john banvillePer poder participar en el sorteig calia respondre continuar la frase:  Vull guanyar un exemplar  de la novel·la ‘La guitarra blava’ perquè….

Entre totes les respostes rebudes s’han sortejat 3 novel·les i  els guanyadors són:

Sergi Franquesa
M. Àngels Pastó
Elisabet Leiva

John Banville està considerat com un dels grans autors europeus gràcies a una literatura excepcional que cuida molt el llenguatge. Banville és autor de les novel·les ‘El mar’, ‘Els infinits’ o ‘Llum antiga’ però també és el responsable amb el seu alter ego Benjamin Black d’una sèrie de novel·les negres que també ha captivat a molts lectors.

Argument de la novel·la:
Oliver Orme és un pintor en hores baixes, la seva musa l’ha abandonat. És també un lladre que roba pel plaer eròtic d’apoderar-se de les pertinences dels altres. Possessions com la irresistible Polly, la dona del seu amic Marcus. Quan aquest «robatori» surt a la llum –amb conseqüències irreparables per a tots els implicats–, el culpable es reclou a la seva llar de la infantesa tractant de fugir de tot. Aquí emprèn un viatge que l’obliga a enfrontar-se a ell mateix a la recerca de la redempció.