El  jurat del concurs  ha premiat en  segona i tercera posició  les fotografies ‘Submergida de ple en la lectura’ de Mariona Rifà  i ‘Lectures de Festa Major de Maria Lladó.
Els guanyadors i finalistes rebran un lot de llibres.
 
1er Premi VII Concurs Fotogràfic L'Illa dels Llibres - Sergio López
1er Premi VII Concurs Fotogràfic L’Illa dels Llibres – Sergio López
1er PREMI
Títol: Es llibre de Menorca.
Lloc de la fotografia: Menorca
Nom i cognoms: M. Sergio López Conde

 

maria rifa foto estiu
2er Premi VII Concurs Fotogràfic L’Illa dels Llibres -Mariona Rifà

 

2er PREMI
Títol i lloc : Submergida de ple en la lectura. Platja d’Ocata,  el Masnou.
Autora : Mariona Rifà Bonells

 

3er Premi VII Concurs Fotogràfic L'Illa dels Llibres - Maria Lladó
3er Premi VII Concurs Fotogràfic L’Illa dels Llibres – Maria Lladó

3er PREMI
Títol: Lectures de Festa Major
Autora: Maria Lladó

 

 

4 COMENTARIS

  1. Lo que percibimos cuando vemos una fotografía es algo subjetivo. La misma imagen puede decir mucho y a otra persona, absolutamente nada. Entiendo el descontento de quién no gana pero nunca entenderé el tachar al jurado de juego sucio o amiguísimo, o la falta de respecto hacia la obra de otra persona, simplemente por no haber ganado. En fin, a todos los que le haya gustado mi fotografía, muchas gracias, y a los que no, pues lo lamento. Es difícil hacer que algo guste a todos. Un saludo

  2. Jo vaig enviar una foto de la meva nena fent caca mentre llegia i no he guanyat. Però no em queixo com la Proserpina Tàpies, perquè sé que la meva nena no podia competir amb la foto guanyadora, que és una gran cagada.

  3. Bé, Proserpina Tàpies. La seva opinió és respectable però els concursos i sortejos que fem mai és donen uns resultats per amiguisme. Qui decideix la fotografia guanyadora és un jurat i per determinar la que finalment guanya, depèn de molts factors com poden ser l’originalitat, enquadrament, visibililitat i la qualitat.
    Entenem que els resultats finals no poden agradar a tothom.

  4. Bé… És evident que en aquí també funciona l’amiguisme, ja que la fotografia del segon premi és molt més imaginativa que la quina ha guanyat. Ja era estrany que no s’haguessin publicat, com en edicions anteriors totes les fotografies, si més no les finalistes. No hi ha un pam de net.

Comments are closed.