Sergi Pàmies torna a finals d’agost amb el recull de contes “A les dues seran les tres”

Segons fons de l’editorial Quaderns Crema es tracta d’un recull de contes sobre el pas del temps.

“L’art de portar gavardina” (2018) va ser el darrer recull de contes  publicat per Sergi Pàmies.  Ara, l’editorial Quaderns Crema anuncia la publicació de “A les dues seran les tres” prevista pel 30 d’agost.

Segons fons de l’editorial, als nous contes  de Sergi Pàmies “la memòria es converteix en revisió de l’experiència, la crònica en compromís amb el passat i la fantasia en un joc que, en funció de l’estat d’ànim, il·lumina, pertorba o reconforta. Esdeveniments històrics o anècdotes deliberadament privades es confabulen en favor de la narració, sempre eloqüent i persuasiva, en què Sergi Pàmies, fidel a una veu i a un estil inconfusibles, aprofundeix en el domini de la tendresa i la digressió, així com en l’equilibri entre la ironia i la perspicàcia. Tot al servei d’una mirada, resignadament incerta, sobre el pas—ja sigui endavant o enrere—del temps”.

 

“El protagonista estaria assegut en un despatx, envoltat de cartells i fotografies que donarien a entendre que treballa a casa i té una feina creativa. Però com que això no és una pel·lícula sinó un conte, el narrador omniscient determina que el protagonista sigui dramaturg, visqui sol i arrossegui una depressió que, amés d’obligar-lo a fer teràpia, el fa seguir un tractament a base d’ansiolítics que, quan es fa fosc, li ennuvolen l’ànima”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here