Sant Cugat celebra el Festival de Poesia

Del 20 al 27 d’octubre la ciutat acollirà  una nova edició del festival poètic amb Joan Margarit com a convidat d’honor.

JoanMargariDurant una setmana la poesia serà protagonista en diferents escenaris de Sant Cugat. El Teatre-Auditori tindrà una especial rellevància al oferir els espectacles més destacats.

L’inici del festival serà  el 20 d’octubre al teatre-Auditori amb una lectura dramatitzada de ‘La veu d’un saxo en la boira’ sota la direcció de Carles Canut i amb els actors Joan Pera, Jordi Boixaderas i Ferran Frauca.

El dia 21 d’octubre l’actriu Emma Vilarasau, a l’espectacle ‘Els meus poetes` recitarà poemes d’autors destacats com  Montserrat Abelló, Mario Benedetti, Jorge Luis Borges, Paul Eluard, Ángel González, Chantal Mailard, Miquel Martí i Pol, Pablo Neruda, Palau i Fabre, Joan Vinyoli i, Joan Margarit.

El mateix convidat d’honor, Joan Margarit oferirà un recital poètic musical a ‘No era lluny ni difícil” al costat de Carles Margarit i el Quintet de jazz del Taller de Musics amb Xavier Algans, piano; Guillermo Prats, contrabaix; Raül Reverter, saxòfon; Ricard Grau, bateria; Núria Cols, veu

Joan Margarit és actualment un dels poetes més destacats de la literatura catalana i ha rebut destacats guardons; Premi Nacional de Poesia 2008 del Ministeri de Cultura,  el Premi Nacional de Literatura de la Generalitat, el Rosalía de Castro, el Premi de la Crítica, el Premi de la Crítica Serra d’Or, el Carles Riba i el Vicent Andrés Estellés, entre d’altres.

 

 

Vols veure la programació del 13è Festival de poesia de Sant Cugat? Clica a la fotografia.

poesiapeu