Salvador Espriu ja té el seu videojoc

L’Obra Social “la Caixa” i el Departament de Cultura han presentat el videojoc El món d’Espriu, basat en l’obra i la figura de l’escriptor Salvador Espriu, de qui l’any passat va commemorar-se el centenari del seu naixement.

Espriu videojoc
Aquest  videojoc engloba elements de la seva vida personal i de la seva obra literària amb l’objectiu de crear un pont entre la gent jove i l’autor amb l’objectiu principal de poder arribar al màxim nombre d’usuaris de la franja d’edat entre 11 i 16 anys, tot i ser un producte atractiu per a adult.
La creació d’aquest videojoc és un projecte únic i pioner a Catalunya, que gira al voltant del món del poeta i que ha comptat amb el treball de l’artista visual Carme Sanglas ha realitzat els esbossos de personatges i dels fons que han estat la base de les il·lustracions.

Es pot accedir al joc a través de la plataforma online www.eduCaixa.com i també  mitjançant el portal web dedicat a la celebració de l’Any Espriu (www.anyespriu.cat), a través de la secció “Recursos”. En tots dos casos, els usuaris poden jugar sense necessitat de descarregar-se cap aplicació. El joc es troba disponible en 3 idiomes (català, castellà i anglès) i estableix el rànquing de puntuacions de cada usuari, amb el repte de superar-lo cada vegada que es connecti a El Món d’Espriu.