Rodrigo Muñoz Avia i Care Santos reben el Premi EDEBÉ de Literatura Infantil i Juvenil 2015

‘El signe prohibit’ i ‘Mentida’ han estat les obres guanyadores.

premis edebe 2015
L’escriptor madrilenyRodrigo Muñoz  ha estat guardonat amb el Premi Edebé de Literatura Infantil amb l’obra El signe prohibit protagonitzada per un jove que ha decidit rebel·lar-se després de la misteriosa desaparició millor amiga, l’Aleksandra, i fins que no torni o no la trobi ha decidit ometre la lletra “A”.
L’obra de Rodrigo Muñoz tracta qüestions referents a l’amistat, l’amor i les absències.

La novel·la adreçada a lectors de més de 10 anys es publicarà el mes de març

Per la seva banda, Care Santos segueix acumulants premis literaris i ara suma el Premi Edebé de Literatura Juvenil, gràcies a la novel·la Mentida
Mentida es la historia de la Xènia, una noia que estudia batxillerat i s’enamora, no pas d’un noi del seu entorn sinó d’un fantasma, d’una veu sorgida d’Internet amb el qual comparteix la passió per la lectura. Intentarà una trobada, però la identitat del jove és falsa, no existeix, és mentida! Un paquet inesperat li revelarà la identitat del noi. Prové de la presó de menors i conté la història d’un assassí.

Segons assenyala l’editorial Edebeé, Mentida és un relat impactant, que intriga, arrossega i finalment noqueja el lector, tot trencant esquemes i prejudicis.

 

 Els premis Edebé estan dotats amb 25.000 i 30.000 euros respectivament i es pubicaran el mes de març