L’acte de lliurament es  realitzarà a les 11h a l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

La novel·la ‘La senyora Stendhal’’ de Rafel Nadal ha guanyat el VII Premi L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any. 

El 16 de setembre coincidint amb la celebració de La Setmana del Llibre en Català es farà a l’escenari número 2 de l’avinguda de la Catedrala les 11h.

L’acte de lliurament que comptarà amb la presència de l’autor i una posterior conversa sobre l’obra guanyadora.

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 20 títols publicats entre el mes d’agost de 2016 i juliol de 2017 i que han estat escrites o traduïdes al català. Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut més de 4.200 vots, la novel·la guanyadora.

L’acte gratuït o obert a tothom també comptarà amb personalitats vinculades del sector editorial i també anteriors guanyadors del Premi L’Illa dels Llibres com Maria Carme Roca, Care Santos i Coia Valls

Rafel Nadal és periodista i escriptor i autor també  de ‘Quan érem feliços’ (2012),  ‘Quan en dèiem xampany’ (2013) i ‘La maledicció dels Palmisano’ (2015). En l aseva trajectòria literària ha rebut els premis Josep Pla i Joaquim Amat- Piniella. Ara suma al seu palmarès el PREMI L’ILLA DELS LLIBRES.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter