L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) proposa als seus ciutadans buscar frases literàries per ser incloses en una cinquantena de bancs de la ciutat.


La literatura també pot compartir espais amb l’entorn urbà i els llibres estan plens de frases que ens conviden a la reflexió i la lectura.
No és fàcil escollir una frase, i menys si es tracta d’un màxim de 80 caràcters, incloent-hi espais, però l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca amb l’objectiu de promoure la lectura i amb una mirada a la Diada de Sant Jordi proposa buscar aquelles frases que més ens han impactat o agradat de les nostres novel·les i autors preferits.
L’objectiu és incloure les millors propostes i fer-les ben visibles en una cinquantena de bancs de la ciutat.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca ha manifestat que l’objectiu és incloure “frases literàries en cinquanta bancs que seran proposades per la ciutadania i un cop rebudes un comité vinculat al món de la cultura triarà les millors”.  Per la seva banda el regidor de Cultura. Juan Pablo Beas destacat “ens agrada que l’art i la cultura estiguin en qualsevol moment de la nostra vida i volem que els bancs reflecteixin fragments de grans autors i autores”. Beas ha recordat que amb aquesta campanya es vol “mostrar la importància de la lectura i la importància d’obrir-nos a nous mons a través de la literatura”.


La campanya l’han batejat amb el nom de “Llegim els bancs” i fins al 6 d’abril es poden enviar les frases a frasebanc@sabarca.cat indicant el títol del llibre i el nom del seu autor/a. Les millors frases ja es podran llegir als bancs abans de Sant Jordi.
I tu, quina frase triaries?

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here