L’editorial Planeta publicarà el 15 de gener ‘Carvalho, problemas de identidad’

L’acord entre els hereus de Manuel Vázquez Montalban i l’escriptor Carlos Zanón va permetre que les històries del personatge de Pepe Carvalho poguessin continuar després de la mort del seu creador.

No és la primera vegada que un personatge torna malgrat la desaparició del seu creador. James Bond, Philip Marlowe, Poirot o els protagonistes de la sèrie Millenium de Stieg Larsson han tornat a protagonitzar noves aventures de la mà de nous autors.

Carlos Zanón, autor de bones novel·les com Taxi, Nadie ama a un hombre bueno, Tarde, mal y nuncaNo llames a casa o Yo fuí Johnny Thunders accepta el repte de continuar  i tronara  donar vida a Pepe Carvalho.  El 15 de gener de 2019, l’editorial Planeta publicarà Carvalho, problemas de identidad el nou títol protagonitzat per Carvalho.

De moment no s’ha desvetllat detalls de la novel·la però l’editorial destaca que ‘’La trama de novel·la negra, el ritme i els personatges d’aquest nou lliurament convoquen als ja seguidors que ja coneixien al personatge, als nous lectors i als de les novel·les de Zanón.’’

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here