Penguin Random House crea una col·lecció dedicada als clàssics

L’editorial publicarà textos clásicos hispànics i universals escrits per destacats autors como William Shakespeare, Daniel Defoe, Miguel de Cervantes, Don Juan Manuel o Conan Doyle.

penguin clasicosEl propòsit de Penguin Clásicos serà oferir als lectors un catàleg de llibres de butxaca en constant creixement, que en els dos primera anys editaran més d’una trentena de novetats i reallanament d’obres ja publicades que inclouran introduccions i notes d’especialistes.

La nova col·lecció inclou les edicions bilingües de Macbeth de William Shakespeare, amb versió d’Agustín García Calvo, o Hamlet, amb versió de Tomás Segovia, Robinson Crusoe de Daniel Defoe, en traducció de Julio Cortázar, o las novel·les de Sherlock Holmes de Sir Arthur Conan Doyle traduïdes por Esther Tusquets i Juan Camargo.

També es publicarà Mío Cid, en edició de Eukene Lacarra, El conde Lucanor de Don Juan Manuel, en edició de José Manuel Fradejas Rueda, Don Quijote de la Mancha de Miguel de Cervantes en una ediciño a càrrec de Florencio Sevilla.

En paraules de María Casas, directora literària de l’àrea de butxaca de Penguin Random House Grup Editorial: “crec que no exagero en afirmar que treballar en un segell com Penguin Clásicos és un somni complert per a qualsevol editor doncs és un aval indubtable per a un catàleg que, en la seva major part, ja existia, i que és la nostra intenció més més gran”.

penguinclasis