Opinió: Caterina Cortès ens presenta la seva primera novel·la

La col·laboradora de L’illa dels llibres descriu l’experiència de la publicació de la seva primera novel·la .
Text de Caterina Cortès

Diuen que escriure és una de les feines més solitàries que hi ha. I és ben cert però també crec que és una de les més gratificants.
M’encanta des de ben petita imaginar i crear, i tenir l’oportunitat a través dels llibres de viatjar a móns llunyans que mai visitaré i endinsar-me en aventures increïbles. Des que tenc ús de raó tant la lectura com l’escriptura formen part de la meva vida. I per fi, després de moltes històries escrites, una d’elles ha vist la llum. Se titula Dos dies a Barcelona i és la meva primera novel·la publicada.

Vaig escriure Dos dies a Barcelona durant l’estiu de l’any 2009. L’obra està inspirada en els meus viatges a la ciutat de Barcelona entre els anys 2008 i 2009, viatges que vaig explicar al meu blog “No em diguis que és un somni…” (http://caterinacortes.wordpress.com). Durant l’estiu del 2010 vaig fer les correccions definitives.

Quan l’editorial Setzevents (http://setzevents.cat/autor_caterinacortes.html) va anunciar-me que volia publicar Dos dies a Barcelona, durant l’estiu del 2011, vaig endur-me una grandíssima alegria.

És un somni fet realitat. En cap moment vaig escriure aquesta narració amb la idea que un dia seria llegida, pel que sóc conscient que hi ha molt a millorar. Desitj que vos agradi el llibre, almenys que vos faci passar una bona estona, i esper en el futur continuar-vos explicant altres històries.

També teniu l’opció de consultar el blog de “Dos dies a Barcelona” (http://dosdiesabarcelona.wordpress.com), on hi trobareu informació com ara imatges de les localitzacions que surten a la novel·la, la seva banda sonora, el tràiler, etcètera.
Podeu comprar o comanar el llibre a qualsevol llibreria del País Valencià, Catalunya i Illes Balears.

Resum:
N’Aina és una al·lota mallorquina que necessita reflexionar i posar en ordre la seva vida. És per això que decideix viatjar sola un cap de setmana a Barcelona.

Allà coneix a en Roger, un músic de carrer, que li mostrarà la ciutat i amb qui passarà dos dies que acabaran sent molt diferents de com ella se’ls havia imaginat.

Dos dies a Barcelona és per damunt de tot un homenatge a Barcelona i a la llengua catalana.

 

Caterina Cortès Palmer (Palma de Mallorca, 1982) escriu al seu blog personal No em diguis que és un somni. Va participar al llibre “La catosfera literària 08”, la primera antologia de blogs en català, i de tant en tant publica a la revista cultural “Lluc” articles literaris i entrevistes a escriptors. ‘Dos dies a Barcelona’ és la seva primera obra en solitari.

1 COMENTARI

Comments are closed.