Nova novel·la d’Albert Espinosa. Si tu em dius vine ho deixo tot.. però digue’m vine.


‘Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’ és el títol de la nova novel•la d’Albert Espinosa.
El títol fa referència a un bolero Si tu me dices ven lo dejo todo però tal i com comenta al començament de la novel•la, al vell bolero li faltava l’afegit de ‘però digue’m vine’.

Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’ té com a protagonista a Dani, un home que es dedica a buscar nens desapareguts. El mateix dia que la seva parella l’abandona, rep la trucada de telèfon d’un pare que, desesperat, li demana ajuda. Dani no té clar si acceptar el cas, però davant la insistència del pare, acaba fent-ho. La recerca del nen li conduirà a Capri, a aquell far, aquell lloc màgic en el qual afloraran records de la seva infantesa i dels dos personatges que van marcar la seva vida: el Sr. Martín i George. El retrobament amb el passat portarà a Dani a reflexionar sobre la seva vida, sobre la història d’amor amb la seva parella i sobre les coses que realment importen.

Aquesta és la segona novel•la publicada per Albert Espinosa després deTodo lo que podríamos haber sido tu y yo sino fuéramos tu y yo. Llavors el protagonista era en Marcos que després de morir la seva mare, creu que la vida cambiarà força a partir d’aquest moment. Però una trucada de telèfon li cambiarà la vida, aconseguint un do que li permet saber catorze records de cada persona, els set millors i els set pitjors de la seva vida.

Qui és Albert Espinosa?
Albert Espinosa és enginyer industrial, guionista, actor i director de cinema i teatre . La seva vida va canviar quan als 13 anys li varen diagnosticar càncer, als 14 li varen amputar una cama, als 16 el pulmó esquerre i als 18 part del fetge. Va passar 10 anys entrant i sortint dels hospitals i quan li varen dir que s’havia curat i no havia de tornar més a l’hospital. La seva malaltia li va canviar la vida i la seva manera de pensar.
Albert Espinosa és una persona molt optimista i els seus guions de cinema, teatre i novel•les reflexen el seu pensament. Potser la més autobiogràfica sigui El món groc/El mundo amarillo on Albert Espinosa, ens parla de la seva filosofia.
En el panorama cinematogràfic ha estat guionista de No me pidas que te bese porque te besaré, Héroes, Tempus fugit, Va a ser que nadie es perfecto, Tu vida en 65’ i Planta 4.
A la televisió ha destacat pels guions d’Abuela de verano, Majoria absoluta, Jet lag, El cor de la ciutat, Psicoexpress, Serie Viladomat, El joc de viure i darrerament Polseres vermelles.

4 COMENTARIS

 1. Primer de tot felicitats per la web! Només un incís: si no m’equivoco, aquesta és la tercera novel·la que publica A. Espinosa. El món groc és el títol de la primera.
  Slts.

 2. Anna Mestres: Serà brutal!

  Ana López Fernández: amarillaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

  Anna Vidal Puigvert: Ostres, genial! Jo el vaig descobrir a la sèrie fantàstica de Tv1 “Abuela de verano” amb la Rosa Mª Sardà i em va encantar.
  Bon escriptor i bon actor, si senyor!

  Ascen Garcia: Ep, jo no em dic Anna, pero deixo un comentari d’acord…? Vaig llegir «Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo» i em va encantar, a veure aquesta què tal…

Comments are closed.