La minisèrie de vuit capítols està basada en la novel·la de l’autor de novel·la negra nordamericà

Imatge promocional de Netflix

Haurem d’esperar al 30 d’abril, data de l’estrena de la sèrie “El inocente” basada en la novel·la de Harlan Coben. Sota la direcció d’Oriol Paulo compta amb un repartiment encapçalat per  Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez i José Coronado

La tranquil·la vida de Matt Hunter va canviar en un instant. Durant una baralla d’universitaris que no havia començat ell, la mala sort va voler que matés accidentalment a un altre noi. Després de complir condemna i deixar el malson enrere, Matt ho té tot per a tornar a ser feliç: una dona meravellosa, un fill en camí i una nova llar. Un missatge en el mòbil amenaça amb arruïnar la seva segona oportunitat.

Harlan Coben és conegut en el terreny literari per la creació del personatge de Myron Bolitar amb qui ha protagonitzat més d’una desena de novel·les com ‘Un paso en falso’ o ‘Alta tensión’.  També ha participat en el guió de sèries de televisió com ‘Safe’ protagonitzada per Michael C. Hall, el popular actor de ‘Dexter’ i ‘A dos metros bajo tierra’.

Ara RBA ha reeditat “El inocente” la novel·la publicada l’any 2005.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here