L’illa dels llibres supera el milió de visites

Volem agraïr  el suport i la complicitat mostrada pels lectors durant 7 anys.

Illa 1 milió

 

Moltes gràcies a tots els lectors de “L’illa dels llibres” pel vostre suport i la vostra complicitat.  Amb tots vosaltres hem assolit “el primer cim”.
Ja hem superat el milió de visites!!
Arribar a  aquestes xifres és gràcies a la confiança que ens heu demostrat dia a dia que ens ha permès continuar amb aquesta tasca durant tots aquests anys.

Gràcies a vosaltres , L’illa dels llibres  ha superat el milió de visites, fet que volem compartir amb els lectors.

ASA LARSSONDes de la seva creació a l’any 2006, L’illa dels llibres ha volgut fer  seguiment de  l’actualitat literària oferint espais dedicats a la literatura infantil i juvenil, concursos, entrevistes, tastets de primer capítols de novetats,  articles d’opinió, especials i notícies que formen part de l’oferta del portal web  amb actualitzacions diàries.

Avui en dia hem superat la xifra  dels 2.800 articles publicats.

Pel que fa  a les entrevistes, L’illa dels llibres ha entrevistat a destacats escriptors:
Assa Larsson, Daniel Glattauer, Camilla Lackberg, Simon Scarrow , David Van, Albert Sánchez Piñol,  Maj Sjowall, Joel Dicker,Dolores Redondo, Andreu Martin, Maria Barbal, Jonas Jonansson, Ferran Torrent,  Martí Gironell, Gemma Lienas, Gabriel Janer Manila o Julia Navarro.

Durant tots aquests anys L’illa dels llibres ha convocat diversos concursos de microrelats i fotogràfics que han comptat amb una a gran acceptació com també ha estat així amb els sortejos de llibres entre els seus lectors.

ALBERT SANCHEZ PIÑOL illaCal destacar la creació del Premi dels Lectors de L’illa dels llibres, que per mitjà de votació popular dels lectors premien una novel·la publicada en el darrer any.  L’ultim dia abans de demà d’Eduard Marquez, El mercader de Coia Valls i Victus d’Albert Sánchez Piñol han estat les tres novel·les premiades en els darrers anys.

L’illa dels llibres ha comptat amb molts reconeixements des de la seva creació per part dels mitjans de comunicació i del món editorial

L’any 2010 quan encara era un bloc i no un portal  web com és avui en dia, va rebre el Premi  Blocs Catalunya, al millor bloc de literatura en català i Premi Lletra de la UOC, 2010.

L’illa dels llibres també ha estat una web recomanada i comentada en publicacions com:  El diari Avui, El Mundo i Time Out i en emissores de ràdio com RAC1, Ràdio 4, IcatFM i espais televisius com Qwerty de Btv i L’Espai Internet de TV3.

L’illa dels llibres també ha organitzat activitats  durant la Setmana del llibre en Català i ha participat a la trobada de revistes digitals al Festival de  Kosmòpolis

Actualment les xarxes socials vinculades a L’illa dels llibres ja  compten amb gairebé 10.000 seguidors

Després de 7 anys seguirem oferint l’actualitat literària

‘Perquè ens agraden els llibres i som el que llegim’

 

Jordi Milian
www.illadelsllibres.com