Les Monster High, el fenòmen de Lisi Harrison.

Ser normal ja no es porta’ Aquesta és la frase que apareix a la contraportada del tercer lliurament de les Monster High.

Són diferents i la seva lectura aporta novetats destacades que de ben segur han fet que creixi el nombre de joves lectors.
Lisi Harrison l’autora de les aventures de les Monster High (Estrella Polar/Alfaguara) ha captat perfectament el que un determinat públic volia llegir.
Res de princeses ni de prínceps blaus. Ara, això ja no es porta i la literatura juvenil i infantil, ha donat pas als vampirs i els homes llops.
Arriben ara les Monster High amb la Frankie Stein, una noia amb aires de Frankenstein que ha estat creada pel seu propi pare i que haurà de valdre’s per si mateixa.
La Draculaura: una vampira vegetariana que li encanta el sol o la Clawdeen Wolf, una dona llop que li encanta la moda i no para de depilar-se entre classe i classe
Les Monster High aporten històries d’institut i amors juvenils de la mà d’unes joves mostres  que hauran de conviure  i reivindicar-se davant dels  “normis”, la gent normal i humana com la Melody Carver.

L’èxit de les Monster High arrasa sigui el format que sigui. La sèrie d’animació, les nines i els diferents productes de marxandatge….
Tot aquest fenomen seguirà creixent l’any 2012 amb l’estrena de la pel•lícula musical sobre les Monster High

Títols publicats de la sèrie:

Monster High 1 Un institut mostruosament normal
Monster High 2. El meu veí és un monstre Ser diferent mola!
Monster High 3. Voler és poder

1 COMENTARI

  1. este libro esta xuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisimo

Comments are closed.