Les Altres Herbes, el projecte en comú de L’Altra Editorial i Males Herbes

Els dos segells independents s’uneixen per publicara de forma conjunta alguns títols imprescindibles

No es tracta d’una fusió, Les Altres Herbes neix amb un objectiu molt clar segons afirmen els responsables dels dos segells editorial i és  publicar aquells llibres que creuen que encaixen en tots dos catàlegs, promocionar-los i donar-los la visibilitat que es mereixen.

Creuen que amb aquesta aposta arribaran a més lectors i defensaran  millor obres de la literatura universal que consideren imprescindibles i que, ”pel que sigui, no han trobat (encara) un lloc a casa nostra’’ assenyalen fons de les editorials.

L’any 2018 ja es va produir el primer contacte entre L’Altra Editorial i males Herbes amb la publicació  de dos títols d’Stephen King, Torn de nit (Editorial Males Herbes) i Escriure (L’Altra Editorial).

Les dues editorials asseguren que va  ser en aquella primera aventura conjunta van acabar de confirmar que ens unien moltes coses ‘’principalment, la manera entusiasta i festiva d’entendre els llibres i la literatura, l’obsessió per no repetir certes fórmules gastades, l’eliminació dels límits entre gèneres i la lluita contra l’avorriment laboral’’.

La primera novel·la que publiquen de forma conjunta és ”Flors per a l’Algernon” de Daniel Keyes amb traducció de Pep Verger, obra guanyadora del Nebula Adward.

‘Flors per a l’Algermon’ és un clàssic de la literatura nord-americana ha captivat més de cinc milions de lectors des que es va publicar per primera vegada l’any 1966.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here