Quaderns Crema publicarà el recull de relats el 29 d’agost

’Ens hem conegut a la vora d’una piscina d’hotel on encara no sura cap cadàver. És la festa d’aniversari—cinquanta anys—d’un conegut radiofonista. Els gairebé dos-cents convidats som el resultat d’una tria que barreja familiars, amics i companys de feina.’’ Aquest és l’inici del conte Eclipsi, el primer que inclou ‘L’art de portar gavardina’ que l’editorial Quaderns Crema publicarà el 29 d’agost.

L’escriptor Sergi Pàmies publicarà el 29 d’agost el ‘L’art de portar gavardina’, un recull, de tretze contes que segons revela Quaderns Crema en un comunica ‘una capacitat d’observació que confirma Sergi Pàmies com a artesà d’un estil cada vegada més depurat, en què les emocions i els detalls són protagonistes.’

Els contes narren ’De la pròpia infantesa a la vellesa dels pares, del romanticisme de la decepció al pànic d’estar a l’altura de les expectatives dels fills, de la perplexitat individual de l’adolescència a les cicatrius col·lectives del segle XXI’.

Com és habitual en les seves obres ”el llibre combina reflexió, ironia, melancolia, causticitat i lucidesa i troba en la fascinació per l’absurd i la capacitat de sorprendre’s els antídots més eficaços per combatre les absències, els fracassos i altres desconcerts de la maduresa”, segons ha destacat l’editorial.