La novel·la es publicarà en català i castellà el juny del 2020 coincidint amb el seu llançament internacional.

Les editorials La Campana i Lumen s’encarregaran de les traduccions de l’obra, que en aquests moments ja està disponible en italià.

La tetralogia d’Elena Ferrante formada per ‘L’amiga genial’, ‘Història del nou cognom’, ‘Una fuig, l’altra es queda’ i ‘La nena perduda’ (La Campana/Lumen), es va convertir en un best-seller internacional.

Malgrat l’èxit de les novel·les, la identitat de l’autora continua sent un misteri, tot i que algunes fonts certifiquen que darrere del pseudònim d’Elena Ferrante s’amagaria la traductora Anita Raja. Sobre aquest fet, l’autora assegura que el misteri sobre la seva identitat ”és una obsessió purament mediàtica generada per l’èxit dels meus llibres. No hi hauria cap misteri, per als mitjans, si els meus llibres haguessin rebut escassa atenció, si no se li hagués atribuït alguna importància a la meva identitat. El que va passar primer va ser que els llibres van conquistar un nombre creixent de lectors i després, només després, els mitjans van barrejar els ingredients per a cuinar enigmes.’’.

La nova novel·la d’Elena Ferrante, que es publicarà el 9 de juny de 2020, està  situada en la burgesia de Nàpols dels anys 90. La vida mentirosa de los adultos’ està protagonitzada per una adolescent inquieta i curiosa que busca esbrinar el secret que amaguen els seus pares.

L’editorial Lumen ha publicat aquest 2019 La invención ocasional, que recopila textos que durant un any va publicar cada dissabte a The Guardian.
 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here