El guardó que lliura la junta d’Editors.cat  reconeix una personalitat pública que destaca per contribuir de manera notable a la divulgació, foment, promoció i projecció de l’edició i la literatura en català en el seu espai professional.

Judit Carrera, directora del CCCB, rebrà la setembre en el marc de la celebració de La Setmana del llibre en Català, el segon Premi Difusió, per la seva tasca incansable en els darrers anys per a la promoció del llibre en català en l’àmbit de la seva tasca, generant reflexió i debats entorn diversos temes socials d’interès on els llibres i les editorials ens són una part decisiva.

Com a cap de Debats i Educació del CCCB, Judit Carrera,  ha impulsat cicles de conferències i debats sobre els grans reptes de la societat contemporània, amb la complicitat d’una àmplia xarxa d’intel·lectuals i institucions locals i internacionals.

És també la cap de l’Arxiu CCCB, un espai multimèdia que posa a l’abast del públic els continguts creats pel CCCB al llarg dels seus anys d’activitat. Igualment, és la directora del Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà, un observatori privilegiat de les ciutats europees en col·laboració amb els principals museus d’arquitectura d’Europa.

La primera edició del guardó el va rebre el periodista Xavier Graset.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here