‘La rosa entre els llops’ de Joaquim Molina guanya el Premi Nèstor Lujan

El professor d’història Joaquim Molina, debuta amb una novel·la histórica situada a l’edat mitjana

ALTA2_desplegable_PNL_TD_15x23cm.indd

La rosa entre els llops és una novel·la d’aventures on conflueixen monjos soldats de l’orde de Calatrava, almogàvers, senyors feudals, dones intrigants, amors robats…

El Premi Néstor Luján de novel·la histórica promou la novel·la histórica en català i la seva dotació económica és 6000 euros.  El jurat d’aquest any ha estat format per Tin Luján, Jaume Sobrequés, Vicent Sanchis, Maria Carme Roca i Ester Pujol.

Sinopsi
Baix Aragó, 1283. En aquesta terra de frontera, dominada pels castells, els nobles i les ordes militars que lluiten per estendre el seu poder, la vida tranquil·la del jove pastor Joan del Mas es trenca tràgicament quan un mercenari al servei del senyor de Vall-de-roures l’intenta assassinar.
Acusat d’un crim que no ha comès, l’adolescent es veu obligat a fugir del seu petit món i s’embarca en un estrany viatge durant el qual el seu drama personal s’entrellaçarà amb una de les grans epopeies de la història medieval catalana i europea, protagonitzada pel qui es va convertir en el gran rei de la Mediterrània, Pere el Gran.