La nova novel·la de Marta Rojals es publicarà el mes de gener

L’editorial La Magrana publicarà la segona novel·la de l’autora de ‘Primavera, estiu etcètera’.

Primavera Estiu Marta Rojals
Publicada a l’any 2011 Primavera, estiu, etcètera (2011), ara l’editorial Rba confirma en un comunicat que el mes de gener de 2014, es publicarà la segona novel·la de Rojals amb titol de L’altra

El fenomen del boca-orella i les recomanacions a la xarxes socials va  fer que la primera novel·la de Marta Rojals fos un èxit.
Marta Rojals a L’illa dels llibres  es mostrava agraïda als blogaires i llibreters per la confiança i suport  ‘Estic convençuda que sense el suport dels blogaires, que van ser els primers a llegir-lo, fer-hi confiança i recomanar-lo, no seríem pas on som’.

Sobre l’èxit de la primera novel·la l’autora de Primavera, estiu etcètera comentava Això és un misteri, perquè al començament tenia claríssim que era un llibre dirigit a un públic molt concret, d’una procedència i edat molt determinades, i allò que més m’ha sorprès és que hagi acabat tenint un públic tan transversal. M’estranya molt més que agradi a persones més jóvens de 30 que no pas a gent més gran de 40, això sí: perquè, de fet, parla d’una generació que van viure una adolescència molt més semblant a la de sons pares que a la dels jóvens d’ara. Potser algun dia ho aclarirem. Crec que la persona més jove que m’han fet saber que l’ha llegida té 13 anys i la més gran vuitanta-tres. Un misteri.

Nascuda a La Palma d’Ebre (Ribera d’Ebre),  és arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya i  actualment fa de traductora i editora de publicacions  d’arquitectura i de columnista a Vilaweb.

L’illa dels llibres va entrevistar a Marta Rojals el mes de març de 2012.
Llegeix l’entrevista