David Lagercrantz publicarà el 28 d’agost la sisena i última entrega de la sèrie creada per Stieg Larsson.

Després d’aconseguir més de 100 milions de lectors a tot el món, adaptacions cinematogràfiques i convertir-se en un fenomen literari, la sèrie creada per Stieg Larrson, autor de les tres primeres novel·les, finalitza amb el sisè i últim títol ‘La noia que va viure dues vegades’.  Les editorials Columna i Destino publicaran en català i castellà la novel·la el 28 d’agost.  Més de 50 països publicaran simultàniament la novel·la.  La nova novel·la barreja escàndols polítics i enigmes en les més altes esferes de poder.

Stieg Larsson va morir sobtadament l’any 2004 pocs mesos després d’haver lliurat a la seva editora els tres volums de la trilogia Millenium. Larsson no va arribar mai a veure l’èxit editorial de la seva trilogia.

L’any 2015 l’escriptor suec David Lagercrantz publicava el primer dels tres títols que continuarien amb la història de Stieg Larsson.

‘El que no et mata et fa més fort’ va aconseguir una bona rebuda per la crítica i pels seguidors de la sèrie malgrat els dubtes inicials sobre una possible resposta dels lectors de la sèrie.

Màxima confidencialitat i seguretat amb la novel·la

Per evitar desvetllar informació sobre la novel·la i els seu desenllaç,  s’han desplegat grans mesures de seguretat per preservar la confidencialitat a l’entorn del llançament: només hi ha una còpia impresa del manuscrit original. A Nordsteds, l’editorial sueca, només dues persones han tingut accés a l’original, que custodiaven sota tres claus i amb diverses càmeres de seguretat. David Lagercrantz ha escrit la novel·la sense tenir accés a Internet per evitar els hackers informàtics.

Segons ha avançat l’editorial Columna en un comunicat a La noia que va viure dues vegades’, la Lisbeth Salander està preparada per a la batalla final contra la seva germana Camila.
Aquesta vegada prendrà la iniciativa i intentarà alliberar-se del dolor de tota una vida. S’ha estat acostant al seu objectiu: ha deixat enrere Estocolm, porta un pentinat nou i s’ha tret els piercings. Sembla una executiva més, però les executives no amaguen una pistola sota l’americana, no són hackers expertes ni tenen cicatrius i tatuatges que els fan recordar que han sobreviscut a l’impossible. Mentrestant, en Mikael Blomkvist investiga la mort d’un sense sostre de qui només se sap que ha mort mentre pronunciava el nom del ministre de Defensa del govern suec i que guardava el número de telèfon del periodista a la butxaca. En Mikael necessitarà l’ajuda de la Lisbeth, però per a ella el passat és una bomba a punt d’explotar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here