La màgia, protagonista de la 64a Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern de Barcelona

Del 18 de setembre i 4 d’octubre  el Passeig de Gracia de Barcelona acull una nova edició de la fira.

Cartell 6a Fira 2015 A3_.-Uns  33 estands –procedents de diversos punts d’Espanya ocuparan el Passeig de Gràcia des de Plaça Catalunya fins al carrer Consell de Cent. Tots ells portaran els millors exemplars dels seus establiments, per apropar, un cop més, els llibres més antics i rars a tothom que visiti la mostra on també s’hi poden trobar llibres d’ocasió amb preus molt assequibles.

En la 64a edició de la FIRA seran protagonistes l’historiador i escriptor Josep Fontana, que serà l’encarregat de pronunciar el pregó d’inauguració, i el pintor Aguilar Moré, que és l’autor del cartell d’enguany.

L’exposició d’aquest any estarà dedicada a La màgia i el Circ en paper i recollirà una àmplia mostra plena de color i història, amb cartells, jocs, llibres, fulletons, cromos i tot tipus de material imprès sobre aquests dos mons. L’exposició estarà ubicada a un estand situat al Passeig de Gràcia cantonada amb Gran Via de les Corts Catalanes, al costat de cinema Comèdia.

Homenatge a Josep Fontana
Cada any la FIRA ret homenatge a una persona molt vinculada amb en món dels llibres i enguany és Josep Fontana, fundador  i durant deu anys, director de l’Institut Universitari d’Història Jaume Vicens Vives, pertanyent a la Universitat Pompeu Fabra, ha estat professor universitari de la Universitat de Barcelona, la Universitat de València i la Universitat de Liverpool.

Horari de la Fira:
Els estands  romandran oberts, de forma ininterrompuda, de dilluns a dissabte de 10.00h a 21.00h i diumenges i festius d’11.00h a 21.00h