Aquesta campanya té com a objectiu recollir fons per a la recerca en immunoteràpia contra el càncer a través del foment de la lectura, incentivant la participació comunitària i promocionant valors com la solidaritat, la col·laboració i el compromís amb la recerca científica.

Hi han col·laborat més de 30 escoles i gairebé 60 llibreries que han estat les encarregades de recollir les 6.435 ressenyes de totes les persones, infants i adults d’edats que han anat des de l’any fins als 99, que hi han participat. Ha estat una activitat que ha servit per al foment de la lectura entre els joves, ja que el 73% dels participants era menor de 15 anys.

El repte de la campanya era aconseguir 6.000 ressenyes de llibres i s’ha arribat a més de 6.435. Les ressenyes de llibres han sumat 128.700 € que es destinaran a la recerca de la immunoteràpia contra el càncer

Girem Full! és una activitat solidària impulsada per l’Hospital Clínic Barcelona, el Gremi de Llibreters de Catalunya i la Fundació Collserola per recaptar fons per a la recerca en immunoteràpia contra el càncer a través del foment de la lectura.

Girem Full! impulsa el Projecte ARI i, amb aquest, la recerca de nous tractaments en immunoteràpia contra el càncer que es desenvolupen al campus Clínic, amb l’objectiu de fer-los accessibles a tothom a través de la sanitat pública.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here