L’autor de ‘La novel·la de Sant Jordi’, torna al setembre amb una nova novel·la protagonitzada per Oriol Comas.

El tàndem Màrius Serra Oriol Comas presentaven el mes de marc del 2018 ‘La novel·la de Sant Jordi’ una sàtira en clau de novel·la negra sobre el món editorial i que comptava amb l’especialista en jocs Oriol Comas com a personatge destacat.

Després de l’experiència Màrius Serra publicarà el 2 de setembre un nou lliurament de la sèrie on el joc continuarà tenint un pes destacat en la trama de ‘Jugar-s’hi la vida’ a ritme de novel·la negra.

Segons avança l’editorial Amsterdam a ‘Jugar-s’hi la vida‘ ‘Un camell imprudent, una vibrant persecució, un narcopís al Raval i dos morts són les cartes que ens reparteix Màrius Serra a les primeres pàgines.  Uns crits inesperats i una trencadissa de vidres condueixen una parella de Mossos a una escena que els deixa horroritzats: troben un noi jove i una anciana estesos a terra. Totes les portes i finestres són tancades per dins i els cadàvers estan xops. L’expert en jocs Oriol Comas i Coma, veí del barri, posarà el seu instint de deducció al servei d’un cas que acaba tenint connexions insospitades, nacionals i internacionals.

‘Jugar-s’hi la vida’ situa l’acció a cavall de la Barcelona actual i la històrica Revolució dels Clavells portuguesa. I esdevé, sobretot, un elogi del joc pel joc davant del joc pel guany. L’atzar continuarà determinant les nostres vides en l’era del Big Data? Quan la curiositat de Comas i Coma desperta sempre afloren les seves ganes de jugar. Encara que això comporti flirtejar amb la mort.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here