Martín agafa el relleu de Joan Vives que es jubilarà próximent

L’equip editorial del segell de literatura infantil i juvenil Animallibres inicia una nova etapa amb canvis en l’edició i també en la comunicació després de més de deu anys de trajectòria.

L’escriptor, traductor i editor Jordi Martín Lloret assumirà la direcció editorial i Laura Gonzalvo serà la responsable de comunicació.

Jordi Martín afirma que  «És un honor tenir l’oportunitat d’ajudar a créixer en tots els sentits el catàleg d’Animallibres, un segell prou consolidat que ha de continuar essent un reflex de la bona salut de la literatura infantil i juvenil en català. Espero estar-ne a l’altura i també ser capaç d’obrir-hi línies noves, per descomptat amb la col·laboració dels millors autors i il·lustradors de casa nostra i d’arreu».

Jordi Martín és llicenciat en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 1999 es dedica professionalment a la traducció, tasca que ha compaginat amb la d’editor en segells com Bambú (Editorial Casals). Com a traductor, ha treballat amb obres com John Cheever, Boris Vian, Charles Baudelaire o G. K. Chesterton.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here