Jollibre, el nou segell que aposta per la literatura infantil i juvenil en català

L’editorial Santillana aposta per a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balearsper oferir un projecte editorial on potenciarà llibres de literatura infantil i juvenil en català.

jo llibreAmb un catàleg inicial de 44 títols, que inclou referents internacionals com ara Roald Dahl, Michael Ende i Gianni Rodari, i autors consagrats de la literatura infantil i juvenil, com Maria Carme Roca, Care Santos, Miquel Arguimbau, Jordi Sierra i Fabra i Francesc Miralles entre d’altres.
Maite Malagón, directora editorial assegura que Jollibre “aposta per la qualitat literària i el compromís, el gaudi, la reflexió, la creació i la recreació de nous universos imaginaris, i que pretén fer visible la millor literatura per a nens i joves en llengua catalana”-

Entre les primeres novetats del segell destaquen Pere i el llop, d’Ayesha L. Rubio; Els mitjons de l’ogre, de M. Carme Roca; Les fades són calbes, de Cinta Arasa; L’amic de paper, de Caterina Valriu; Doctor, el nostre fill llegeix. És greu?, de Miquel Arguimbau, i Vampira. Ser o no ser. Aquest és el dilema, de Gemma Pasqual i Escrivà.

El catàleg comptarà amb amb sèries adequades a cada edat, temàtiques i gèneres variats per a lectors diversos, i obres d’actualitat que permeten gaudir de la lectura-

Jollibre vol continuar el projecte iniciar amb Loqueleo, que va començar el seu recorregut internacional al final del 2015 a Mèxic, Colòmbia i l’Argentina, i que al llarg d’aquest any completarà la seva presència a 22 països entre l’Amèrica Llatina i Espanya.

L’editorial apostarà en un futur per un prejecte similar en euskera i gallec.