Javier Sierra revisa i actualitza El secreto egipcio de Napoleón amb La pirámide inmortal

Sierra recupera el text original de l’obra publicada l’any 2002 amb  una nova versió revisada, actualitzada i ampliada

la piramide Inmortal - Javier SierraDesprés de 12 anys de la primera publicació Javier Sierra ha investigat i trobat més detalls sobre la nit que va passar Napoleó a la Gran Piràmide d’Egipte un dia d’agost de 1799.

Llavors, un jove Napoleó va quedar atrapat a l’interior de la Gran Piràmide i es debat entre la vida i la mort, però també està punt de ser-li revelat un secret que alterarà el seu destí  i que té molt a veure amb la fórmula de la vida eterna.

El mateix Sierra va emular la gesta del general francés l’any 1997 i cinc anys després publicava El secreto egipcio de Napoleón, obra que ara amplia on es replanteja els enigmes proposats en aquella primera edició.

Javier Sierra ha obtingut força èxit amb les anteriors obres publicades com Las puertas templarias, La cena secreta, El ángel perdido o El maestro del Prado on Sierra analitza obres  prou conegudes com  El jardí de les delícies del Bosco,  La Sagrada familia del  Roble de Rafael Sanzio o les dues versions existents de La Virgen de las Rocas de Leonardo da Vinci per obrir-nos els ulls als missatges profètics que aquests quadres han amagat durant segles al gran públic.

Autors com Rafael, Tiziano, El Bosco, El Greco, Boticelli  van utilitzar missatges ocults per ser interpretats i llegits. Unes obres que podien ser clau  per unir el món dels vius amb el dels morts. Obres com La Sagrada Família con San Juanito, coneguda popularment com  La perla de Rafael o el llibre Apocalipsis nova, una obra mai impresa van tractar aquesta qüestió.
Fins i tot, Felip II, coneixedor  d’aquests fets va demanar veure per última vegada el tríptic El jardí de les delícies abans de morir.

L’editorial Planeta publica La pirámide inmortal el 27 d’agost.