Javier Castillo, de l’autoedició al milió d’exemplar venuts

En només quatre anys i quatre novel·les publicades l’escriptor malagueny, que va autoeditar-se la primera novel·la, ha aconseguit un gran èxit de vendes.

Va ser rebutjat per diverses editorials i va escriure la primera novel·la ”El día que se perdió la cordura” aprofitant el trajecte que feia en ferrocarril diàriament per a acudir al seu treball com a consultor financer a Màlaga.
Més a tard, va decidir autopublicar-se la novel·la, davant de la nul·la resposta per part de les editorials. Castillo va pujar la novel·la a Kindle Direct Publishing i durant un any es va mantenir entre el top de vendes d’ebook.

Va ser l’editorial Suma de Letras l’any 2026 qui va decidir llavors publicar en paper la novel·la i partir d’aquell moment el fenomen Javier Castillo seria imparable. El día que se perdió el amor i Todo lo que sucedió con Miranda Huff confirmarien l’èxit editorial de l’escriptor malagueny que aquest 2020 ha publicat ‘La chica de la nieve’.

Convertit en l’autor més llegit durant el confinament, les seves novel·les han estat traduïdes a deu idiomes i publicades a més de seixanta països.

Abans de confinament, l’editorial Suma de Letras tenia tot a punt per presentar la quarta novel·la amb una gira per tot Espanya per promocionar ‘La chica de la nieve’.
Dos dies després de la publicació de la novel·la  es va declarar l’estat d’alarma i tots els esdeveniments es van cancel·lar. Tot es va aturar però l’edit roal va decidir organitzar una trobada virtual que va aplegar a 6.800 persones connectades al mateix temps i 50.000 visualitzacions en 24 hores.

Javier Castillo ha aconseguit l’èxit de vendes gràcies a un estil àgil amb inesperats girs de guió i un ritme cinematogràfic. Gràcies a aquests ingredients a més de sumar lectors també ha fet que Mediapro hagi anunciat el rodatge d’una sèrie de televisió basada en les novel·les El día que se perdió la cordura i El día que se perdió el amor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here