Ja tenim els guanyadors de les 6 novel·les de Camilla Lackberg

Consulta la llista de guanyadors!  L’illa dels llibres ha rebut més de 80 correus i que optavem al sorteig de les novel·les de Camilla Lackbgerg.

Gràcies a les editorials Amsterdam Llibres i Maeva,  L’illa dels llibres organitza ha sortejat 3 exemplars en català i 3 en castellà de la nova novel·la de l’escriptora sueca Camilla Lackberg:

Per optar en el sorteig s’havia de respondre a les preguntes:  Quin és el somni de  Camilla Lackberg?  i  En una altre vida Camilla Läckberg voldria ser……

Les pistes es podien  trobar visionant el booktrailer de promoció de Els vigilants del far/Los vigilantes del faro.


En el video Camilla Lackberg comenta que el seu somni seria  dedicar-se la  resta de la seva vida a escriure i  en una altre vida voldria ser cuinera
.

Els guanyadors dels 3 exemplars de Los vigilantes del faro de l’editorial Maeva son:
Eugènia Vidal
Dídac Marin
Pau Escrig

Els guanyadors dels 3 exemplars d’Els vigilants del far de l’editorial Amsterdam Llibres son:
Georgina Farré
Isabel Rius
David Cubells.

Felicitats als guanyadors que rebran un exemplar de la nova novel·la de Camilla Lackberg.


Amsterdam Llibres i Maeva publiquen el setè lliurament  de la sèrie Fjallbacka.
La reina del misteri i la novel·la negra sueca continua  la sèrie protagonitzada per Erica Falck i Patrik Hedström després de l’èxit dels anteriors lliuraments.

Als títols La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe,  Empremtes que mai s’esborrenm, L’ombra de la sirena haurem d’afegir Els vigilanst del far.

El nou lliurament ens situa a  Grarkar,  l’illa del far,  un indret conegut pels habitants de Fjällbacka  com l’illot de les Ombres, perquè la llegenda diu que qui hi mor, mai no abandona l’illa. L’Annie hi vivia de petita, i ara, anys més tard, s’hi ha establert de nou. Per això, quan la seva parella de joventut apareix assassinada en estranyes circumstàncies, totes les mirades apunten al far.

Un cas ple d’intriga i secrets amagats que intentarà resoldre la  parella formada per Patrick Hedström i Erica Falck.