La pel·lícula s’estrenarà el 7 d’octubre, quinze dies abans que en els Estats Units

Patrick Ness -J A Bayona
Patrick Ness i J.A Bayona – Sant Jordi 2016

El director de cinema Juan Antonio Bayona ja ha finalitzat el rodatge de l’adaptació de la novel·la ‘Un monstre em ve a veure’ (Sembra Llibres /Nube de tinta) de l’escritpor Patrick Ness. L’estrena està prevista pel 7 d’octubre, uns quinze dies abans que en els Estats Units per desig del director català.

Patrick Ness, autor de la novel·la, ha escrit el guió de la pel·lícula. El passat Sant Jordi, J A Bayona comentava a L’Illa dels Llibres que ‘la película és un bon complement al llibre i a l’inrevés’.

un mosntre em ve a veureSobre l’adaptació Bayona destacava que autor i director ‘hem aconseguit un espai on els dos som molt fidels amb el que fem i a la vegada molt fidels a la novel·la’.

Patrick Ness va escriure ‘Un monstre en ve a veure a partir de la idea original de Siobhan Dowd, que va morir de cáncer abans de poder escriure-la.

Set minuts després de la mitjanit, en Conor es desperta i es troba un monstre a la finestra. Però no és el monstre que esperava, el del malson que té quasi totes les nits d’ençà que la seva mare va començar l’inacabable i pesat tractament. El mosntre que apareix és diferent, antic i salvatge la veritat.

El 7 d’octubre s’estrena l’esperada adaptació al cinema d’Un monstre em ve a veure’.