Guanyadors dels concurs Camilla Lackberg.

Gràcies a l’editorial Maeva, L’illa dels llibres  ha sorteja dos packs de Camilla Lackberg amb les novel·les ‘La sombra de la sirena’ i la primera novel·la infantil Super Charlie.

Després de La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe i Empremtes que mai s’esborren publica el sisè títol de la sèrie ambientada a Fjällbacka (Suècia) i protagonitzada per Patrick Heldström i Erica Falck.

Per poder participar en aquest nou cocnurs,  els lectors de L’illa dels llibres han completat la frase:  Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè…………

Finalment els guanyadors són:
Rosa Dachs
Xavier Saladrigas

Aquestes han estat les seves respostes.

Rosa Dachs:
“Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè em submergiré dins les pàgines d’aquests llibres, em capbussaré en la gentilesa de les paraules, escenificaré jocs malabar amb les lletres, entre les línees, darrera cada paràgraf. Deixaré que cada mot rellisquí dins la pupil•la i s’engrandeixi prenent forma dins la ment, i enfilaré flaixos d’images fictícies, per jugar a empaitar el final, a partir d’aquest moment deixar que la majestuositat de l’obra assoli pausadament”.


Xavier Saladrigas:
Vull guanyar un pack de Camilla Lackberg perquè l’ànima de Fjällbacka m’ha colpit amb tanta força que m’ha escrit una cicatriu dolça i plaent ben endins

 

Podeu llegir la resta de respostes rebudes en aquest enllaç

O bé  bé seguir l’especial Camilla Lackberg de L’illa dels llibres