Emma Craigie i el ‘Pastís de xocolata amb Hitler’.

Pastís de xocolata amb Hitler.
Emma Craigie
Estrella Polar
205 pàgines.

Berlín, 1945, Alemanya està perdent la guerra i Adolf Hitler, amb els seus col•laboradors, és al seu búnquer des d’on dirigeix la operació i el país. Helga Goebbels, filla del cap de propaganda del partit nazi, narra els últims dies al costat de Hitler.
Com van ser els darrers dies de Hitler al seu búnquer?
La pel•lícula El hundimento i el llibre Fins a l’últim moment de Trauld Junge narren com van ser aquests dies, però ara l’escriptora Emma Craigie ha volgut oferir-nos a Pastís de xocolata amb Hitler, una nova visió des del punt de vista de Helga Goebbels de 12 anys, una de les filles de Joseph Goebbels, Ministre de la Propaganda nazi.
Cada tarda, Helga, berena pastís de xocolata amb l’oncle Führer,però aviat comença a veure que les coses no acaben de rutllar i tothom està força nerviós.
El testimoni de persones que van sobreviure al búnquer i la pel·lícula ‘El hundimiento’ han servit de font d’inspiració per crear aquesta història.

 

1 COMENTARI

  1. M’interessen les històries sobre nazis. Em va agradar molt El noi del pijama de ratlles. Suposo que aquest llibre va en la mateixa línia, el llegiré

Comments are closed.