Els concursos i els tastets de llibres entre el més vist durant el mes de febrer a L’illa dels llibres

 Com cada mes fem  la llista dels 10 articles més vistos. 

1-Els concursos de L’illa dels llibres continuen despertant interés entre els lectors de la web.
Els concurs de la novel·la El número de la traición de Karin Slaughter Primavera estiu etcétera de Marta Rojals encapçala la llista del més vist durant el mes de febrer.

2-L’espai Un tatset de…. Creix en nombre de lectors.Durant el mes de febrer han destacat:
Memòria d’uns ulls pintants de Lluis Llach
L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra de Jonas Jonasson
Tres segons dels escriptors suecs Anders Roslund és periodista i Börge Hellström

3-Gerònimo Stilton visita Barcelona per celebrar Sant Jordi.
Gerònimo Stilton  es trallada a Barcelona per celebrar el Sant Jordi en la seva darrera aventura. ‘El llibre i la rosa’ és la primera historia ambientada a Catalunya.

4-L’especial BCNegra.
Durant el mes de febrer L’illa dels llibres ha dedicat diversos articles a la BCNegra amb entrevistes a destacats autors del gènere negre.

5-Joc de trons de George R.R Martin en català.
L’èxit de l’adaptació televisiva de Jocs de trons fa que molts espectadors busquin les novel·les de George R R Martin

 

 6-’365 idees per canviar la teva vida’ de Francesc Miralles.
L’escriptor Francesc Miralles torna al terreny de l’autoajuda i la superació personal amb una recepta que inclou 365 idees per canviar la nostra vida…

7-Charles Dickens 200 anys del seu naixement.
El 7 de febrer de 1812 va nèixer Charles Dickens, un dels grans autors de la literatura universal. Creador de clàssics com Oliver Twist, Grans esperances , David Copperfield entre d’altres, l’obra de Dickens continua despertant interès.  Durant tot un any es realitzaran arreu del món exposicions, obres de teatre i molts homenatges dedicats a l’autor.

8-Concurs de microrelats
Gran èxit de participació del I Concurs de Microrelats de L’illa dels llibres. 87 relats presentats entre les dues categories establertes. Destaca el gran seguiment demostrat pels lectors  de L’illa.

9-Entrevista a l’escriptor  Agustí Vehí  
La novel•la negra catalana contínua aportant nous noms. Agustí Vehí ja ha publicat quatre novel•les Abans del silenci, Ginesta pels morts, Quan la nit mata el dia i Torn de nit. Totes elles tenen com a punt en comú la novel•la negra i les històries protagonitzades per policies.
‘Quan la nit mata el dia’ va guanyar la 4 edició del Premi Crims de Tinta. A més d’escriptor, Agustí Vehí, és sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Figueres i professor d’Història

 

 10-Les millors cançons de bressol catalanes recopilades per Carme Riera.
L’escriptora mallorquina ha realitzat una gran recerca per apropar-nos a cançons de bressol antigues i actuals. Un treball on recupera la tradició oral que ha  passat de generació en generació i també peces escrites per autors com Carles Riba, Apel·les Mestres, Maria Merce Marçal, Narcís Comadira, Àngel Guimerà,  Miquel Martí i Pol, Jacint Verdaguer, Joan Margarit o  Enric Cassasses.
El llibre inclou un cd amb cançons de bressol interpretades  per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, membres del grup Samfaina de Colors