Els amics de les arts, Teràpia de Shock, Anna Roig fan el salt a les llibreries

Les noves propostes musicals en català  es traslladen també a les llibreries amb força novetats editorials.


Els amics de les arts, Espècies per catalogar

Els amics de les arts publiquen a Cossetània la seva biografia. Els creadors de peces com Lousiana o els camps de cotó, El matrimoni Arnolfini i L’home que treballa fent de gos’ expliquen le seves vivències en el primer títol de la col·lecció Alta fidelitat que l’editorial tarragonina Cossetània ha encetat recentment.

Lletres de les cançons, anècdotes , la publicació del disc de debut Bed & Breakfast fins a l’edició d’ Espècies per catalogar fins a parlar del concert del 7 de febrer de 2010 al Palau de la Música Catalana.

El llibre d’Els amics de les arts ha estat escrit sota la coordinació d’Elisenda Soriguera, periodista del grup Enderock, que ha estat la responsable de la publicació   del llibre ’Els amics de les arts, Espècies per catalogar, El Llibre’

Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué formen part d’aquesta formació musical catalana

 

 

Teràpia de shock, l’èxit de ‘Sense tu’

Malgrat la seva joventut, Teràpia de Shock s’ha convertit en molt poc temps en un dels grups de rock en català destacats.

La cançó ‘Sense tu’ himne oficial de la sèrie Polseres Vermelles de Tv3  ha fet que el grup format a la Garrotxa l’any 2006, visquin com diuen en el llibre ’la història d’un somni fet realitat.”
L’editorial Ara llibres publica el primer llibre del grup català amb força fotografies i opinions del compoments del grup  que il·lustren l’èxit de les seves cançons  dirigides a un públic molt jove.

 

Els pensaments i reflexions d’Anna Roig

Tan de veritat com les coses que penso, les coses que m’invento i les coses que he somiat“(Columna) no és una biografia musical però si que és un recull dels pensaments de la cantant d‘Anna Roig i L’ombre de ton Chien. 
Anna Roig publica el seu primer llibre sota el títol de Anna Roig ofereix reflexions, poemes, relats curts on parla de temes com l’amor, la realització dels somnis d’un mateix,la vida en parella o la cerca de parella o la felicitat.

Com diu la cantant: ”M’agrada explicar-me la meva vida: n’agafo trossos de veritat, els deformo, els disfresso, els barrejo, els desplaço, en el temps i l’espai, els amplio, els encongeixo… Com un mag, transformo la meva vida en la vida d’algú altre, així es fa més fàcil d’explicar”
Les il•lustracions han estat realitzades per Clara-Tanit Arqué, qui també ha fet les il•lustracions dels seus discos.
Els seguidors de la cantant també podran escoltar un cançó inèdita de la cantant.

1 COMENTARI

Comments are closed.