Blanca Busquets, Bel Olid, Alejandro Palomas, Anna Manso, Marta Orriols, Jordi Nopca, Adrià Pujol Cruells, Care Santos, Màrius Serra, Tina Vallès, Josep Pedrals, Llucia Ramis, Najat El Hachmi i Sílvia Soler i el dibuixant Juanjo Sáez participen en el llibre.

 Coincidint amb la celebració dels 15 anys del tramvia, TRAM celebrarà la diada de Sant Jordi regalant als seus usuaris i usuàries un llibre recopilatori de 15 relats de 15 autors reconeguts. Durant la diada, es repartiran 10.000 exemplars entre les dues xarxes del Tramvia, Trambaix i Trambesòs

Entre els requisits demanats als autors i autores que els relats tinguessin una durada de lectura mitjana de uns 10 minuts, ja que és el que dura el trajecte mitjà de les persones usuàries del tramvia. Pel que fa a la temàtica ha estat lliure.

El llibre de relats titulat “Deixa que et portin” editat per Editorial Mediterrània, acompanyarà als viatgers en els seus desplaçaments en transport públic a través d’històries sobre salts en el temps, disfresses de núvia, famílies que s’esquerden, un gat que és el rei de la casa o homes barbuts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here