El Saló del Manga tindrà el doble d’espai aquest 2013.

La nova edició del certamen comptarà amb els Palaus 1 i 2, de  la Fira Barcelona Montjuïc.

salo manga 2012La nova edició  del XIX Saló del Manga de Barcelona que se celebrarà del dijous 31 d’octubre al diumenge 3 de novembre comparà amb uns 35.000 metres quadrats.
L’edició del 2012 va superar totes las previsions de visitants arribant  ala xifra dels 112.000.

FICOMIC, entitat organitzadora del XIX Saló del Manga de Barcelona, assumeix un important augment de les despeses al doblar l’espai, alhora que també creix i es diversifica la seva oferta d’activitats. Amb l’augment de metres quadrats es pretén que l’assistència dels visitants sigui molt més confortable.

Un dels eixos temàtics del XIX Saló del Manga de Barcelona serà la presència de l’esport en el manga i l’anime, que comptarà amb una gran exposició i diversos actes. El XIX Saló del Manga de Barcelona dedicarà el Palau 2 als expositors, tallers de manga i cuina japonesa, exposicions, macro-espais de videojocs, sala d’actes, exposicions i altres activitats.   Enguany es crearà un espai infantil, amb manualitats, concursos i cosplay familiar.

El Palau 1 albergarà l’escenari on tindran lloc els concursos de cosplay i karaoke, a més d’actuacions musicals i exhibicions de populars balls asiàtics.

El XIX Saló del Manga de Barcelona compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Fundació Japó a Espanya, el Consolat General del Japó de Barcelona i Casa Àsia.