A l’obra hi predomina el color groc i només n’hi ha tres originals

Del 7 al 16 de setembre torna La Setmana a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Fa dos anys, amb motiu de la celebració del 20è aniversari del Premi Trajectòria, es va voler iniciar la col·laboració entre un artista i La Setmana. En l’edició del 2016 va ser Jaume Plensa, reconegut artista i escultor català, qui va cedir un dibuix digital, en l’edició del 2017 qui va cedir la seva obra va ser Joan-Pere Viladecans, i enguany ha estat el pintor i escenògraf Frederic Amat qui ha cedit la seva obra al guanyador del 22è Premi Trajectòria, Guillem Terribas.

Cal destacar que d’aquesta obra només n’hi ha tres originals: el que es lliurarà al llibreter Guillem Terribas, un que quedarà exposat a EDITORS.CAT i un tercer en poder de Frederic Amat.

El pintor Frederic Amat destaca per una obra pictòrica que ha estat exposada i publicada a tot el món. Ha realitzat escenografies per a la dansa i el teatre a partir de textos de García Lorca, Beckett, Juan Goytisolo, Koltès, i Octavio Paz.

Així mateix ha dirigit i configurat els espais escènics de l’òpera El viaje a Simorgh de Sánchez Verdú i dels oratorios Oedipus Rex de Stravinsky/Cocteau i Maddalena ai piedi di Cristo de Caldara. També ha il·lustrat diverses obres literàries com Les Mil i Una Nits o L’Odissea.

Ara, serà la seva obra també estarà present a la Setmana del Llibre en Català, en el cartell i també a les bosses i postals que es repartiran durant la celebració de la Setmana del Llibre en Català