Planeta publicarà el 23 de juny  l’obra escrita per Sierra durant el confinament

Javier Sierra a través dels personatges de la novel·la posa de manifest que “enemics invisibles” com els virus i altres patògens han influït en l’evolució de la nostra espècie des de fa mil·lennis, i fins i tot van ser decisius per a la irrupció de la vida sobre la Terra. Per a això Javier Sierra ha recorregut a la història de la humanitat, a la ciència i a la mitologia clàssica, i ens descobreix que en relats de l’antiguitat ja existien respostes a moltes de les preguntes que ara ens formulem, així com indicacions de com hem d’afrontar els nostres següents passos.

‘El missatge de Pandora’ és una faula que ens recorda quina és la nostra situació en l’escala evolutiva. Ens convida a descobrir que formem part ‘d’alguna cosa’ que és molt més gran que nosaltres mateixos; és gairebé una revelació… Un canvi en la nostra mirada” segons afirma Javier Sierra.

La novel·la segons avança l’editorial Planeta convida a un ampli espectre de lectors (sense importar la seva edat o gènere) a augmentar la perspectiva del que està ocorrent al nostre voltant a causa de la COVID-19 i que ens permeti entendre moltes de les coses que estem vivint.

L’editorial Columna publicarà en català la novel·la el 8 de juliol

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here