El mico Julius presenta les seves històries.


La Galera ha publicat tres títols de la col·lecció Julius. Es tracta d’unes històries protagonitzades per un mico anomenat Julius. El creador de Julius és en  Paul Frank, que actualment compta amb una important industria de  marxandatge als Estats Units.

El mico Julius és un personatge divertit i és molt fàcil de reconèixer gràcies als seus llavis pintats de vermell.  A les seves aventures és fàcil veure’l acompanyat dels seus amics, entre ells, la Girafa Clancy, el Lèmur Pufak o el Gos Bob.
La Galera ha editat tres llibres de Julius: un àlbum il·lustrat, un llibre-joc  i un llibre de textures.
‘Tot sobre mi’, ‘Dóna’m la mà’ i ‘En els meus somnis’ s’adrecen a nens de diferents edats.

Tot sobre mi
Edat: a partir de 5 anys
En aquest llibre, en Julius i els seus amics volen saber-ho tot sobre tu!  Per aquets motiu aquest llibre seveix també com un diari personal i es podrà escriure coses sobre la nostre casa, la família, l’escola, els amics….. Un llibre per escriure, dibuixar i enganxar fotos.

 

 

Dóna’m la mà!
Edat: a partir de 2 anys
En Julius i els seus amics ensenyaran als més petits  a compartir les joguines i a menjar-s’ho tot.  Dóna’m la mà també és un llibre de textures per desenvolupar en els més petits el sentit del tacte i la comprensió.

 

En els meus somnis
Edat: a partir de 4  anys
El mono Julius convida a tothoma  dormir i també a somniar. Per a en Julius somniar és com una gran aventura perquè gràcies als somnis podem fer moltes coses.
Una història ideal per llegir abans d’anar a dormir.