‘El metge’ de Noah Gordon al cinema.

Després de 25 anys de la publicació  d’El metge,el bestseller de Noah Gordon, la novel·la  serà adaptada al cinema.

El rodatge començarà el proper mes de setembre sota la direcció de l’alemany Roland Suso Richter, realitzador de films com ara ’14 dies de vida’ (2005), ‘El despertar’  (2004).
De moment es desconeix els actors  que formaran part del repartiment.
Després de l’èxìt amb novel·les com El metge, Xaman, La doctora Cole o El celler, Noah Gordon ha deixat d’escriure novel·les i ara, el seu treball es centra en els relats. Als seus 85 anys no vol deixar cap novel·la a mitges

El metge, un bestseller clàssic.
La història de El metge, en què un jove londinenc viatja el segle XI a Orient per estudiar medicina a la marassa d’Ispahán, es va convertir en una trilogia amb les subsegüents Xaman i La doctora Cole, que van ser una espècie de cant a l’harmonia entre religions.
Rob J. Cole, un jove londinenc del segle XI que pertany a una família de fusters, queda orfe als nou anys i amb la responsabilitat de tenir cura dels seus quatre germans petits, als quals va trobant famílies adoptives. Un cop sol, coincideix amb Henry Croft, un cirurgià baber qie recorre Anglaterra muntant espectacles i dedicant-se a fer de curandero per vendre un ungüent miraculós, i se’n converteix en aprenent. Amb Henry Croft comparteix viatge, cartell i beneficis fins que el mestre mor. I és llavors quan coneix Benjamin Merlin, un metge jueu que l’encoratja a superar-se i fer realitat el seu somni, i que li parlarà del metge més eminent de la remota Pèrsia: Ibn Sina o Avicenna.